Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Nicrias Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Afise publicitare Timisoara, tipografie postere
Brand
Afise publicitare Timisoara
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Afisele sunt produse tipografice ce ofera o modalitate de expunere a informatiilor pe suprafete mari, oferind un impact vizual foarte puternic.

Afisele reprezinta o metoda importanta de mediatizare a informatiei, indiferent de tipul acesteia. Prin intermediul unor afise publicitare se poate realiza promovarea unor evenimente, concerte, produse, servicii, competitii si multe altele. Costul unei campanii publicitare bazate pe promovarea prin afise este redus in comparatie cu pretul unei campanii publicitare prin alte canale media.

Un afis are capacitatea de a atrage atentia publicului, fiind o informatie accesibila unui numar mare de persoane. Ofera o vizibilitate mare mesajului, putand contribui decisiv la consolidarea imaginii firmei dumneavoastra, printr-un efort relativ scazut. Un mesaj de impact atrage atentia unui numar ridicat de potentiali clienti, de multe ori clientii realizand asocierea produselor cu afisele realizate pentru promovarea acestora.

In cazul in care localizarea, scopul si durata de expunere a mesajului sunt clare, se recomanda utilizarea promovarii prin afise.

Afisele sunt considerate atat mijloace de promovare si informare, cat si o forma de arta. Realizam afise de interior pe carton lucios de 180 g/mp, printare postere, pe carton lucios, plotare COLOR INK JET DYE si afise de exterior, bannere publicitare pe suport poliplan, plotare ECO-SOLVENT, WP, UV, precum si afise tip Roll-up banner.
Din Gura in Gura