Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Terapie in hipnoza, 60 min./sedinta
250 lei
Brand
Hipnoterapie
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Hipnoterapie pentru obtinerea starii de bine, de echilibru emotional, de armonie, liste si calm....
Creste autocontrolul si autocunoasterea.
Se invata autohipnoza.

Regasire de sine.

Ascultam vocea interioara....

Se spune ca in medie folosim intre 3 si 5% din capacitatile creierului nostru, in activitatile de zi cu zi, restul fiind un potential inconstient, latent.

Hipnoza ne ajuta sa accesam aceste resurse din subconstient.

Gindeste-te la o fraza…un lucru pe care ,atunci cind ti-l spui…te incarca energetic si te face… sa te simti bine…sa ai curaj …sa fii impacat cu tine insuti…. Cum ar suna …aceasta fraza care iti da putere ?..Scrie cuvintele aici..Bine…Acum… inchide ochii… respira adinc de 3 ori si intra in cea mai potrivita transa pentru ceea ce urmeaza sa se intimple …acum….Ramai curios…in legatura cu ceea ce va urma….” “…pastrind aceasta stare hipnotica …in corpul si in mintea ta…deschide ochii si citeste fraza ….foarte bine… cum te simti ? …. uneste,acum, doua degete…ori de cate ori vrei sa simti ceea ce simti acum ….va fi de ajuns …sa respiri odata profund …si sa unesti aceste doua degete….si, imediat, vei simti …ceea ce simti acum…”
Este o terapie in care clientul lucreaza cu sine insusi…cea mai mare parte a muncii o face mintea lui inconstiena…aceasta forta extraordinara din noi !
Intri in tansa…patrunzi in lumea ta interioara…si activezi ce ai mai bun in tine….Nimic nu dispare…tot ce-ai avut este inca acolo…asteptind un semnal sa le aduci la suprafata…in constientul tau….si… e atat de usor !

Se lucreaza numai in transa hipnotica.Subiectii invata si autohipnoza.Exercitii de imagerie dirijata cu trairea unor experiente cu caracter psihoterapeutic…calatorii in timp…vindecarea traumelor emotionale din copilarie sau mai recente ….eliminarea efectelor negative ale stresului….Creste autocunoasterea si autocontrolul…se imbunatateste capacitatea de invatare, concentrarea atentiei…memoria…creste echilibrul emotional.Invatind sa intram in transa(relaxare profunda),ne recuperam rapid dupa un mare efort(in citeva minute), ne echilibram fizic si psihic…. Va astept intr-o lume de vis…lumea sufletului nostru!
Din Gura in Gura