Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Fidelizarea e cheia succesului

Membru Bizoo de 17 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
12 pareri

Motocoasa (motocositoare) Stihl FS240

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2899 lei Lei
Brand
FS240 PROMO 2017
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Producatorul german de unelte Stihl a lansat pe piata din Romania FS 240, o noua motocoasa cu motor economic, cu tehnologie 2-Mix. Utilizatorii profesionisti dar si cei ocazionali au astfel un ajutor de nadejde, care le usureaza lupta cu iarba crescuta in jurul casei sau cu buruienile de pe marginea drumului.

Motorul are 1,7Kw/2,3 CP si tehnologie 2-MIX care asigura un consum de combustibil cu pana la 20% mai redus si poate emite cu pana la 70% mai putine noxe, fata de un motor clasic de la Stihl, fara 2-Mix.

Considerata de unii specialisti in peisagistica drept vedeta sezonului, FS 240 este un utilaj cu o mare putere de cosire, dar asta nu inseamna ca nu este ergonomica, usoara si compacta.

”Functionalitate” este cuvantul care defineste acest model, pentru ca o singura unealta poate fi folosita pentru cosirea ierbii, dar si a tufelor si arbustilor. Avand capacitati ergonomice imbunatatite si sistem antivibratii, faciliteaza procesul de ingrijire a tufisurilor si vegetatiei din jurul casei, mai ales ca patrunde si in zonele greu accesibile unei masini de tuns iarba.

Pentru a usura activitatea de cosire pe suprafetele de mari dimensiuni cum ar fi livezile, pasunile sau spatiile verzi de pe marginea drumului, producatorul german a prevazut acest model cu manerul tip “ghidon”, ce se regleaza fara unelte suplimentare, pe masura fiecarui utilizator.

Un alt atuu al motocoasei este sistemul de pornire, ce se realizeaza foarte usor prin sistemul Ergo start.

Principalele caracteristici ale motocoasei FS 240 sunt:

- greutate 7,4 kg
- putere 1,7 kW/2,3CP
- arbore antrenare rigid
- capacitatea rezervorului 0,75 l.
- capacitatea cilindrica 37,7 cmc

In dotarea standare are cutitul de defrisat cu 3 taisuri si ham ergonomic.

Se asigura service piese de schimb si consumabile atat in garantie cat si postgarantie.

Atentie!!!! Pretul este valabil in limita stocului disponibil pana la 30.06.2017 si primeste bonus 1/2 l ulei pentru amestec si masura gradata pentru realizarea coreca a amestecului.

In afara aceste perioade pretul va fi 3090 lei cu TVA
Trimite mesaj
Din Gura in Gura