Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

IDEEA POP-UP SRL

Online va fi mereu mai ieftin!
0769266247, 0769266247

Despre noi

Trimite mesaj
Newmed.ro vine in intampinarea clientilor sai cu tehnologie de ultima generatie in domeniul aparaturii medicale, de diagnostic si tratament, asigurand totodata necesarul de consumabile si accesorii destinate acestor dispozitive.

Procesul de comercializare a produselor se desfasoara atat online prin intermediul magazinului nostru virtual: www.newmed.ro cat si pe teren, asigurand astfel o acoperire eficienta a teritoriului tarii si oferind un timp foarte scurt pentru rezolvarea solicitarilor si efectuarea livrarilor.

Obietivul nostru este: Tehnologie noua si accesibila pentru un act medical sigur si eficient

Motto-ul nostru este: Totul ONLINE

Asa cum preventia in domeniul medical reprezinta solutia in evitarea complicatiilor nedorite si eliminarea riscului de imbolnavire, calitatea produselor comercializate de NEWMED.RO reprezinta solutia in evitarea unor situatii neplacute si eliminarea riscului de a afecta calitatea actului medical.

Domeniile principale in care NEWMED.RO poate oferi solutii pentru dotarea cabinetelor si clinicilor medicale sunt: medicina umana, stomatologie, medicina veterinara si cosmetica.

Prin implementarea comertului online in domeniul medical cu ajutorului site-ului www.newmed.ro ne dorim:
sa informam cadrele medicale cu privire la ultimele aparitii in tehnologia moderna;
sa oferim cele mai mici preturi de pe piata, afisate direct pe site, fara sa aplicam discount-uri fictive la preturi exagerate;
sa ridicam standardul de calitate a dispozitivelor comercializate;
sa scurtam timpul necesar transmiterii unei oferte sau efectuarii unei livrari;
sa incheiem noi parteneriate si sa indeplinim intr-un stil profesionist cerintele tuturor clientilor nostrii, in egala masura;
sa crestem calitatea vietii si sa permitem folosirea eficienta a timpului de lucru prin promovarea noilor tehnologii disponibile pe piata mondiala.

Documentarea nu a fost nicicand mai accesibila si mai usoara decat in ziua de astazi, iar printr-un simplu click puteti obtine informatii utile in timp scurt, puteti comanda produsul dorit direct de la dvs. din cabinet, puteti returna produsul daca nu sunteti multumit de calitatea sau performantele acestuia, puteti beneficia de discount-uri substantiale prin fidelizare, fara a mai fi nevoie sa pierdeti timpul dvs. pretios deplasandu-va sau stand coada.

Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati magazinul online: www.newmed.ro

Pentru a afla mai multe despre NEWMED.RO va invitam sa vizitati pagina noastra de socializare: www.facebook.com/newmed.ro.

Din inima Transilvaniei, echipa NEWMED.RO va doreste multa sanatate, timp sa le faceti pe toate, succese si realizari, pe cat mai multe carari.
Produse si servicii:
aparatura medicala, aparatura veterinara, aparatura stomatologica, aparatura cosmetica, consumabile medicale, accesorii medicale, echipamente medicale, instrumentar medical
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2012

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: IDEEA POP-UP SRL
Persoana de contact: Pop Stefan Adrian
Adresa: Prunului, Nr. 14
Localitate: Brasov
Judet: Brasov
Telefon: 0769266247
Telefon mobil: 0769266247
Website: http://www.newmed.ro