Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Nescar Srl

0729150326,

Despre noi

Trimite mesaj
SC Nescar SRL are ca scop principal furnizarea de echipamente de incalzire individuale care sa asigure imbunatatirea ambiantei spatiului de locuit, reducerea costurilor de consum si crearea unui mediu sanatos pentru familia dvs.

Panourile radiante FIRST se remarca prin cea mai inalta calitate, flexibilitate, functionalitate si au cel mai scazut consum de pe piata facana ca sistemul de incalzire prin infrarosu FIRST sa fie pozitionat departe de metodele de incalzire traditionale. Solutia noastra de incalzire inteligenta cu panouri radiante cu infrarosu ofera clientilor nostri posiblitatea de a incalzi fiecare camera individual cu ajutorul termostatului wireless programabil.

Sistemele de incalzire FIRST sunt economice si ecologice folosind doar energie electrica care este produsa in multe cazuri din resurse inepuizabile (apa, energie eoliana, energie solara etc.) ajutand astfel la reducerea poluarii planetei si crearea unei planete mai verzi.

CAUTAM DISTRIBUITORI IN TOATA TARA PENTRU PRODUSELE FIRST Heating

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati:

Telefon: 0729.150.326
Produse si servicii:
panouri radiante, panouri infrarosu, incalzire infrarosu, panouri IR, infrarosii, infrapanel, panou de incalzire, panou de tavan, panou de perete, ecologic, termostat, caldura eco, cald, incalzire eco
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2006

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Nescar Srl
Persoana de contact: Nasalean Ciprian
Adresa: Corunca, Nr. 379
Localitate: Corunca
Judet: Mures
Telefon: 0729150326
Website: http://www.incalzire-eco.ro