Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Nery Inox Confmetal Srl

0732 533 212, 0723 588 126

Despre noi

Trimite mesaj
Echipa de la Nery Inox Confmetal, echipa cu o vasta experienta si dedicati in ceea ce facem prin Profesionalism si Seriozitate vine in intampinarea clientilor nostri cu o gama larga de Modele de Balustrade Inox cu preturi incepand de la 30 euro m/l Mana Curenta Inox si 60 euro m/l Balustrada din Inox clasica cu 2 intermediare pana la modele de Balustrade Inox in combinatie cu Sticla si Lemn.

Toate Balustradele din Inox executate de firma noastra sunt realizate din Inox - Import Italia de calitate superioara AISI 304, acestea fiind rezistente, fiabile, cu o durabilitate mare si un aspect deosebit si pentru orice Buget.

Pentru comenzi Balustrade Inox apelati Nery Inox Confmetal apelati la specialisti nostri la telefon 0732 533 212 - 0723 588 126 de luni-duminica intre orele 8-20 sau compltati formularul de cerere oferta din pagina de contact si va vom consilia in a alege modelul potrivit de Balustrada Inox potrivit locuintei dumneavoastra.

Toate comenzile primite in aceasta perioada beneficiaza de consultanta, masuratori si transport gratuit, profitati de oferta noastra chiar astazi si veti beneficia de o lucrare executata cu materiale de o calitate superioara - Import Italia la standarde europene.

Va invitam sa alegeti modelul de balustrada care va place sau puteti cere firmei noastre sa va consilieze in alegerea modelului de Balustrada Inox potrivit locuintei dumneavoastra. Imediat dupa ce lansati comanda ferma firma noastra se va deplasa la locatie pentru masuratori in mod gratuit.
Produse si servicii:
balustrade inox cu sticla duplex si lemn, clasice sau cu model
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2012

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Nery Inox Confmetal Srl
Persoana de contact: Neagu Gabriel Rizea Cosmin
Adresa: Strada Cristianul, Nr. 17
Localitate: Ploiesti
Judet: Prahova
Telefon: 0732 533 212
Telefon mobil: 0723 588 126
Website: http://www.nery.ro