Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Sc Neo-Parts Construct Srl

0747 382 407,

Despre noi

Trimite mesaj
Sc Neo-Parts Construct Srl va pune la dispozitie o gama larga de piese de schimb pentru utilaje de constructii marca JCB, CAT, Komatsu, Volvo, New Holland, Case de cea mai inalta calitate, la preturi foarte mici.

De asemenea termenul de livrare al acestora este redus, intrucat in aceast domeniu, utilajele de constructii trebuie folosite optim, iar pauzele lungi cauzate de repararea sau revizia acestora pot conduce la pierderi financiare considerabile.

Printre piesele de excavator comercializate de compania noastra se afla: pompe hidraulice, sisteme de franare, sisteme de suspensie, subansambluri de cutii de viteze, sisteme de racire, senile, jante, role, roti dintate, intinzatoare, cupe, furci, pluguri de zapada, geamuri, suruburi, incuietori, adaptoare, bucsi, pivoti dar si consumabile precum ulei, filtre si lubrifianti.
Produse si servicii:
Piese de schimb pentru utilaje de constructii marca JCB, CAT, Komatsu, Volvo, New Holland, Case; pompe hidraulice, sisteme de franare, suspensie, subansambluri de cutii de viteze, senile, cupe
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2017

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc Neo-Parts Construct Srl
Persoana de contact: - -
Adresa: Sos. Pacurari, Nr. 54
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Telefon: 0747 382 407