Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Nemby Instal Srl.

0241681130, 0741101128 , 0787809284 , 0766276998

Dispozitiv de masurare - TDS Meter

FERNOX
Model:
FERNOX
Out of stock
Telefon:
0241681130
 

Detalii produs

Dispozitiv de măsurare a materialelor solide dizolvate în apa - TDS Meter
• Pentru măsurarea facilă la fața locului a materialelor solide dizolvate în apa din instalația de încălzire
• Ușor de folosit
• Pentru utilizarea împreună cu produsul de testare a limpezimii

Produs
TDS meter (Dispozitivul de măsurare TDS) cu microprocesor oferă o testare rapidă şi precisă pe teren pentru stabilirea concentraţiei materialelor solide dizolvate în apa din instalația de încălzire sau de la reţeaua de alimentare. Principala utilizare pentru TDS este să stabilească dacă o instalație de încălzire a fost corect spălată după o curăţare chimică. Acest lucru este efectuat prin compararea rezultatelor dintre mostrele de apă de la rețeaua de alimentare și apă din instalația de încălzire.
Dacă este cunoscut faptul că o instalație este tratată cu un inhibitor de coroziune care oferă citiri de conductibilitate destul de ridicate, este posibilă stabilirea concentraţiei de Fernox Protector din instalația de încălzire. Cu toate acestea, compoziţia inhibitorilor de coroziune moderni, cum ar fi Fernox Protector F1, este în principal organică cu câteva săruri anorganice, oferind astfel o conductibilitate nu cu mult mai ridicată decât cea din apa de la rețeaua de alimentare. Astfel, pentru măsurarea concentraţiei acestor inhibitor de coroziune este recomandată utilizarea setului Protector Test Kit.

Mod de utilizare
• Porniţi funcţionarea aparatului de testare cu ajutorul butonului ON/OFF.
• Înlăturaţi ecranul metalic de protecţie şi trageţi electrodul. Ajustaţi lungimea electrodului după caz.
• Clătiţi electrodul cu apă limpede şi ştergeţi-l. Introduceţi electrodul în soluţia de calibrare 0,01N KCI. Agitaţi uşor şi aşteptaţi până când afişajul se stabilizează.
• Ajustaţi citirea la 141 (1410μs/cm) pentru conductibilitate sau 94 (940 ppm) pentru TDS la 25 C prin rotirea, cu ajutorul unei şurubelniţe, a rectificatorului amplasat în partea dreaptă a dispozitivului de măsurare.
• Clătiţi electrodul cu apă limpede şi ştergeţi-l. Scufundaţi electrodul în soluţia mostră care urmează să fie măsurată. Agitaţi uşor şi aşteptaţi până când poate fi obţinută o citire stabilă.
• Citiţi valorile de pe afişaj. Citirea trebuie să fie înmulţită cu 10 pentru conductibilitate sau TDS.
• După măsurare, clătiţi electrodul cu apă curată şi repuneţi capacul de protecţie.

Aplicarea în cazul curăţirii cu solvenţi organici
Pentru a verifica dacă un sistem este spălat după o curăţare cu aditivi chimici, parcurgeţi paşii 1 - 5 cu apă de la rețeaua de alimentare şi cu apă din instalația de încălzire, după care comparaţi rezultatele. Instalația poate fi considerată ca fiind bine spălată dacă citirile prezintă o diferenţă de maxim 10% între valori. Diferenţele mai mari de 20% denotă faptul că au fost lăsate reziduuri semnificative în instalația de încălzire.

Întreţinere
Practic, TDS nu necesită întreţinere. Înlocuiţi bateria atunci când dispozitivul nu porneşte sau atunci când afişajul nu mai funcţionează. Nu este necesară calibrarea atunci când sunt efectuate citiri comparative, însă poate fi necesară pentru verificări exacte ale concentraţiei.

PRODUS DESTINAT UTILIZARII PROFESIONALE .
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Nemby Instal Srl.
Persoana de contact: Nicolae Emilian
Adresa: Intrarea Th. Sperantia, Nr. 146 bis
Localitate: Constanta
Judet: Constanta
Telefon: 0241681130
Telefon mobil: 0741101128 , 0787809284 , 0766276998
Fax: Program L - V : 09.00. - 12.00.
Website: http://nemby_instal@yahoo.com

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi