Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Mobilier la comanda
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Atentia la detalii, utilizarea eficienta a spatiului disponibil precum si adaptarea mobilierului conform gustului si cerintelor dumneavoastra, sunt atuurile noastre pentru achizitionarea unui model de mobila realizat la comanda.

Executam mobilier modern sau clasic pentru: bucatarii, biblioteci, dormitoare, dresinguri, livinguri, dininguri, holuri, farmacii, baruri, salon de coafura, frizerii, birouri. beneficiind de ajutorul nostru in proiectare, avand o gama larga de culori pentru blaturi, mdf lucios, acrilic, rezistent la aburi si umiditate,sau pal melaminat, de diverse tipuri de inchidere si deschidere a usilor si sertarelor, cosuri tip jolly, picuratoare pentru vase, modele de manere si alte accesorii ce pot fi incorporate, de cea mai buna calitate.

Experienta si dorinta de a va face sa va simtiti confortabil in spatiul pe care doriti sa il mobilati, asigurandu-va de un raport foarte bun calitate pret, asteptam ca proiectul ales, cu noi sa devina realitate in casa dumneavostra, atat in timisoara cat si in mosnita noua, giroc, chisoda, dumbravita.

va multumim
Din Gura in Gura