Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Naturisti.ro (peak Dol Srl)

Naturisti.ro - sanatate natura
0371353488, 0734771355, 0744787898

Tratament naturist - Alergie respiratorie

Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0371353488, 0734771355
Pret:
62.70 lei
 
 

Detalii produs

ALERGIE reactie modificata a unui organism fata de un agent microbian, chimic etc.
Pachetul contine: Extractul din muguri de Coacaz negru - Ribes nigrum MG=D1, Extract din muguri de Mesteacan pufos - Betula pubescens MG=D1 si Extract din mladite de Maces - Rosa canina MG=D1

Alergiile sunt unele dintre cele mai frecvente probleme de sanatate cu care se confrunta oamenii moderni. Ca este vorba despre alergii cutanate (de la simple eruptii ca niste intepaturi pana la reactii gigante, de umflaturi care deformeaza zona unde apar), de alergii respiratorii (cu toate formele de manifestare de la rinita alergica si faringo?laringita alergica, la astmul bronsic alergic), de alergii digestive (cu multiple reactii de intoleranta la alimente sau substantele din alimente) sau alergii sistemice, cu stare generala modificata si intreaga reactie a organismului modificata alergiile sunt probleme de sanatate din ce in ce mai frecvente, mai serioase si mai dificil de tratat.

Medicina clasica propune efectuarea diferitelor teste alergice, identificarea factorului care declanseaza sau intretine alergia si indepartarea acestuia din viata celui implicat. Dar atunci cand apar alergii la factori multipli, de multe ori viata persoanei alergice devine un cosmar, aceasta avand solutia de a trai intr?un balon de sticla, pentru ca lumea reala este plina de substante potential periculoase.
De aceea, solutia medicinii naturale in tratamentul alergiilor este reprezentata de intarirea sistemului imunitar si a organismului, adica a terenului pe care alergenii (factorii care declanseaza alergiile) actioneaza.

Maceratul glicerinic de electie pentru aceasta problema este Extractul din muguri de Coacaz negru - Ribes nigrum MG=D1, care contine substante cu actiune de tipcortizon?like, cu actiune foarte buna in situatii de alergie.

In alergiile alimentare, se poate adauga Extract din mladite de Rozmarin - Rosmarinus officinalis MG=D1 si remediul homeopatic de constitutie sau de stare al persoanei.

In alergiile respiratorii, se poate adauga la Extract din muguri de Coacaz negru - Ribes nigrum MG=D1, Extract din muguri de Mesteacan pufos Betula pubescens MG=D1 si Extract din mladite de Maces? Rosa canina MG=D1.

In astmul bronsic alergic, un alt macerat glicerinic util este Extractul din muguri de Calin? Viburnum lantana MG=D1, asociat cu Extractul din muguri de Coacaz negru - Ribes nigrum MG=D1.

In alergiile cronice, se poate adauga si Extract din muguri de Fag - Fagus sylvatica MG=D1.

Intotdeauna regimul alimentar este important in toate tipurile de reactii alergice, de aceea un nutritionist poate sfatui cu privire la principalele alimente care trebuie evitate si altele, care trebuie adaugate, pentru intarirea reactiei organismului (fructele si legumele fiind printre cele mai importante componente ale alimentatiei echilibrate, dar printre ele aflandu?se si unele cu potential alergenic crescut fructele de padure, capsunile etc).

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Naturisti.ro (peak Dol Srl)
Persoana de contact: Dinu Calin
Adresa: Str.Gheorghe Lazar, Nr.22
Localitate: Cluj - Napoca
Judet: Cluj
Telefon: 0371353488, 0734771355
Telefon mobil: 0744787898
Fax: 0364101076
Website: https://www.naturisti.ro/

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi