Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate fara compromisuri

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Inchideri balcoane Galati

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Inchideri balcoane cu acoperis
Out Of stock
Descriere
Executam inchidere balcon tamplarie pvc cu acoperis tip sandwich.Pretul difera in functie de configuratia balconului si culoarea profilului pvc folosit (alb sau imitatie de lemn). Gratuit oferim demontatul balconului existent, plase de insecte la toate ochiurile mobile.

Ca un bonus suplimentar permitem clientilor sa-si realizeze reparatiile de zidarie dupa montajul tamplariei pvc, urmand ca dupa finalizarea acestora sa montam sticlele spre exterior. Lucrarile facute de angajatii nostrii sunt lucrari de cea mai inalta calitate si responsabilitate.

Acoperisul balconului se realizeaza din panou sandwitch de 40mm cu poliuretan de inalta densitate si tabla sinterizata de 0,5mm. Conturul acoperisului este prevazut cu bordare de tabla sinterizata prelucrata pe abcant in sectiune "C" cu rol de protectie si jgheaburi circulare ape pluviale. La partea de contact cu aticul blocului exsta o prelucrare din tabla tip "L" cu rol important in preluarea apelor ce se preling pe aticul blocului. Un acoperis in aceasta configuratie nu va va pune probleme de hidroizolatie si confort termic in timp.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura