Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate fara compromisuri

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Jaluzele verticale Galati

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Jaluzele textile verticale
Out Of stock
Descriere
Jaluzelele verticale din materiale textile reprezinta cel mai cunoscut si cel mai utilizat sistem de protectie solara si de decorare a ferestrelor.

Sunt adaptabile si practice,usor de folosit,usor de intretinut si de curatat.

Jaluzelele verticale textile pot fi montate in orice fel de spatii,institutii publice, scoli,in sedii de firma si spatii comerciale,in apartamente sau case.

Materialele textile pentru jaluzele verticale sunt dintre cele mai variate,avand in compozitie poliester,bumbac,fibra de sticla,pvc,etc.

Avem un stoc foarte mare si variat de modele si culori pentru jaluzelele verticale.

La noi gasiti atat jaluzele verticale in culori negru,gri,alb,in culori diafane,pastelate, cat si jaluzele verticale in culori puternice (rosu,portocaliu,galben,caramiziu,etc).

Pentru efecte deosebite jaluzelele verticale pot fi executate in combinatii de culori, cu lamele in doua culori diferite,dispuse alternativ.

Periodic acestea pot fi aranjate intr-o alta ordine,creand impresia unor jaluzele noi.

Pentru spatiile speciale(laboratoare,sali de proiectie,etc), unde opacitatea trebuie sa fie 100%,se folosesc in mod deosebit jaluzelele verticale model Blackout care sunt opace 100% si impiedica total patrunderea luminii.

Sina jaluzelelor verticale este din aluminiu eloxat,de culoare alba.

Toate componentele si accesoriile sunt de cea mai buna calitate,import

Uniunea Europeana,Decora,Technolight,Coullise.

Diferenta neta de calitate fata de jaluzelele verticale produse de alte firme este data de originea europeana a componentelor si materialelor textile precum si de calificarea si profesionalismul personalului care monteaza.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura