Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Naturalpaint Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Lazura de lemn
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Lazura de lemn de la Naturalpaint este un material ecologic pentru protejarea lemnului exterior, expus intemperiilor. Un produs fabricat in Germania, de firma Kreidezeit, cu o experienta de 20 de ani.
Lazura de lemn este o solutie pe baza de ulei de in, cu alte uleiuri rezistente, iar pentru nuantarea se utilizeaza pigemnti rezistenti la razele ultraviolete. Astfel, Lazura de lemn este un fel de bait ecologic, rezistent la intemperii si UV, care pastreaza textura naturala a lemnului.

Se aplica prin pensulare sau cu pistol, pe toata suprafata lemnului. Potrivit pentru protejarea lemnului in interior, dar in special pentru lemn exterior.

Lazura pe baza de ulei este rezistenta la apa, la ploi iar datorita pigmentilor minerali, este rezistanta la UV.
Lazura de lemn este precolorata, gata pentru aplicare, iar datorita capacitatii mari de difuzie, este favorizat transportul umiditatii din interiorul lemnului catre mediul extern. In acest fel, lemnul este protejat impotriva stagnarii apei in interiorul lui.
Impreuna cu Sarea de bor (tratament anticarii), Lazura de lemn formeaza un sistem ecologic si complet de protectie a lemnului exterior, expus intemperiilor.
Este potrivit pentru orice tip de lemn exterior: fatade din lemn, usi si ferestre, mobilier din lemn, lambriuri din lemn etc.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura