Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

N&A Trade Srl

Foraje Puturi Pentru Apa
0730.502.781, 0744 306 237

Despre noi

Trimite mesaj
Suntem o firma de foraje de puturi pentru apa din Sibiu, dar avem foraje relizate pe intreg teritoriul Romaniei. Echipa noastra are o experienta de peste 20 de ani in domeniul forajelor subterane.

Flota noastra este formata din utilaje industriale, echipamente, materii si materiale de ultima generatie. Scopul nostru este acela de a oferi foraje executate profesionist, avand o durabilitate indelungata si care sa furnizeze apa potabila sigură pentru dumneavoastra.

Executam foraje pentru alimentari cu apa de mare, medie si mica adancime, lucrari de foraj cu utilaje de inalta tehnologie, foraje pentru apa potabila, minerala si termala. Firma noastra executa la puturi pentru apa, la cele mai competitive preturi.

Dispunem de echipamentele necesare pentru a putea realiza puturi pentru apa de mare adancime pana la 400ml si cu un diametru de maxim 444 mm.

Calitatea lucrarilor si satisfactia clientilor este cel mai important criteriu dupa care ne ghidam. Puturile de apa forate de catre compania N&A TRADE resprecta toate standardele EU de calitate, siguranta si mediu. Pentru a realiza aceasta compania noastra investeste permanent in achizitionarea de tehnologii de foraj de ultima generatie precum si in instruirea specialistilor si intregului personal din companie.
Produse si servicii:
foraje hidrogeologice, foraje puturi mare, medie si mica adancime, denisipari si intretinerea puturilor, sisteme de pompare, sisteme de filtrare a apei, lucrari de automatizare
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2003

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: N&A Trade Srl
Persoana de contact: Danoiu Nicu
Adresa: Str. Distributiei, Nr. 1B
Localitate: Sibiu
Judet: Sibiu
Telefon: 0730.502.781
Telefon mobil: 0744 306 237
Fax: 0369454341
Website: http://www.naforaje.ro