Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri
Produse (4578)

Curatator cu presiune Turbojet Karcher K2 Home

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Karcher K2 Home - Curatator cu presiune de uz gospodaresc (casa si gradina) din clasa Basic, apt pentru aplicatiile ocazionale. Datorita curatitorului special T50, curatarea suprafetelor mari este mai rapida. Compact, flexibil, robust, aparatul este perfect pentru utilizari mici si ocazionale in jurul casei.

Aparatul se evidentiaza prin transport simplu si mobilitate excelenta. Este ideal pentru curatarea masinilor, a mobilierului de gradina sau a teraselor. O carcasa completa din material sintetic rezistent si reciclabil protejeaza agragatul pompelor si cel de actionare impotriva mizeriei si a murdaririlor. Ventilul de siguranta ofera protectie de incredere impotriva suprapresiunii iar functia de oprire a motorului este activata in momentul in care pistolul este inchis iar motorul este oprit automat.

Datorita pompei N-Cor de inalta calitate, nivelul sunetului este redus in ciuda randamentului ridicat. Aparatul este de asemenea dotat cu un injector pentru aplicarea detergentului la presiune scazuta. Intrerupator mare, roti usoare, depozitarea usoara a accesorilor precum si un pistol pentru stropit ergonomic.

SPECIFICATII

Cod K2 Home
Producator KARCHER
Tip curent (Ph/V/Hz) 1`230V/50 Hz
Presiune 20-110 / 2-11 (bar / MPa)
Presiune maxima 110 bar
Putere 1400 W
Debit transportat 360 l/ora
Temperatura maxima alimentare 40 C
Dimensiuni (Lxlxh) 280x242x783 mm
Kit Livrare
Filtru fin de apa integrat
Adaptor racord furtun de gradina A3/4
Furtun HD, 4 m
Duza rotativa
Lance evantai cu Vario Power
Curatitor suprafete dure T 50
Greutate in Kg 4.0000
Trimite mesaj
Din Gura in Gura