Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri
Produse (4578)

Freza de zapada Honda HSM 1390i

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Frezele de zapada Honda permit dislocarea a pana la 70 de tone de zapada pe ora. Functie de masina aleasa, latimea de deszapezire variaza intre 52 Ai 92 de cm, iar inaltimea intre 32 Ai 58 cm.

Echipate cu motoare Honda si transmisii hidrostatice, frezele de zapada sunt adaptate celor mai joase temperaturi. Sistemul puternic de deszapezire permite lucrul chiar si in conditii de vizibilitate minima, in timp ce sistemul de siguranta cu autodecuplare va fereste de evenimente nedorite. Freza de zapada HSM 1390 este dotata in premiera cu un reglaj electromagnetic al inaltimii frezei care permite totodata si inclinarea stanga-dreapta. Acest lucru permite trecerea mai usoara a frezei in zonele cu denivelari.

Deplasare cu ajutorul bateriei (max 3 min), autodiagnosticare, ICS-sistem de control inteligent ex.: la mersul inapoi, carcasa frezei se ridica se ridica automat, viteza de inaintare se regleaza automat functie de cantitatea de zapada intalnita, proiector pt. lucru de noapte, reglajul inaltimii de frezare si directia de aruncare reglabile prin servomecanisme electro-hidraulice
Trimite mesaj
Din Gura in Gura