Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri
Produse (4578)

Tractoras de tuns gazon Honda HF2620 HME

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
HF2620 HME este cel mai mare si mai puternic tractor de tuns gazon de la Honda. HF2620 HME este visul oricarui expert in ingrijirea gazonului si a profesionistilor care au de intretinut suprafete mari de gazon privat, public sau comercial.

Echipamentele pentru gazon si gradina Honda sunt legendare pentru fiabilitatea si anduranta lor. Acestea reprezinta alegerea profesionistilor in ingrijirea gazonului, gradinarit si peisagistica, servind mari proprietati private, comerciale si guvernamentale.

Cel mai mare si mai puternic tractor de peluza Honda, HF2620 HME este varful de gama in domeniul utilajelor de gradinarit. Un nou motor V-twin de 20CP ofera cele mai inalte standarde in materie de putere si precizie.

Dotari pentru confort si control cum ar fi sacul colector de 350 de litri cu avertizor sonor de umplere. Cuplajul electric fin al lamelor si transmisia hidrostatica pentru tunderea suprafetelor mari de peluza fara efort.

Ca o noutate, acest tractor este echipat cu ultimul sistem de gestiune a fluxului de aer: calitatea taierii este perfecta si colectarea ierbii tunse este eficienta, indiferent de nivelul de umplere a sacului.

Motorul Honda V-T, in 4 timpi, se distinge prin nivelul redus de zgomot in functionare si prin consumul redus de benzina.

Sistemul exclusiv Optiflow care echipeaza noua gama de tractoare de tuns gazon Honda asigura o peluza tunsa mult mai rapid, rezultatul fiind evident, inca de la prima trecere.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura