Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
PFA Burla Mirel
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Analiza risc securitate fizica a obiectivelor
10 lei
Brand
Prestari servicii
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Analiza de risc efectuata in mod corespunzator creeaza si protejeaza valoarea organizatiei astfel:

• Analiza de risc la securitatea fizica constituie fundamentul adoptarii masurilor de securitate a obiectivelor, bunurilor si valorilor prevazute de lege, transpuse in planul de paza si proiectul sistemului de alarmare.
• Evaluarea riscurilor este o abordare rationala si ordonata, reprezentand o solutie a identificarea problemelor de securitate prin determinarea probabilitatii de producere a riscurilor.
• Poate fi si o metoda de estimare a pierderilor asteptate in cazul aparitiei unui eveniment nedorit.

Ca urmare se aleg :
• masuri de securitate: intarziere, descurajare, detectare, raspuns de urgenta, interventie, raspuns de restaurare, proceduri
• mijloace de aplicare: stabilire zone functionale, subsisteme de detectare si alarmare la efractie, subsisteme de control al accesului, subsisteme de televiziune cu circuit inchis, elemente certificate de protectie mecanofizica , dispozitive de paza, monitorizare si interventie etc.

Analiza de risc la securitatea fizica, se materializeaza prin documentatia intocmita in cadrul procesului standardizat de management al riscului, prin care se determina, in mod dinamic, masurile necesare si aplicabile pentru incadrarea riscurilor de securitate la niveluri acceptabile.
Procesul de efectuare a analizei de risc incepe dupa semnarea unui angajament de confidentialitate cu beneficiarul si dupa semnarea contractului de prestari de servicii dintre beneficiar si prestator.

EFECTUAREA ANALIZEI DE RISC IMPLICĂ PARCURGEREA URMĂTOARELOR ETAPE:
• definirea parametrilor interni si externi care genereaza si/sau modifica riscurile la securitatea fizica a unitatii;
• stabilirea metodei si a instrumentelor de lucru;
• identificarea tuturor riscurilor la securitatea fizica, a zonelor de impact, a evenimentelor si cauzelor riscului, precum si a potentialelor consecinte;
• analizarea riscurilor la securitatea fizica;
• estimarea riscurilor unitatii beneficiare;
• intocmirea Raportului de evaluare si tratare a riscurilor la securitatea fizica.
Documentatia se inregistreaza la unitatea beneficiara dupa asumarea de catre conducatorul acesteia, urmand ca in termen de 60 de zile sa se realizeze implementarea masurilor stabilite.
Analiza de risc se efectueaza inaintea instituirii masurilor de securitate si se revizuieste in una dintre urmatoarele situatii:
• cel putin o data la 3 ani, pentru corelarea cu dinamica parametrilor interni si externi care genereaza si/sau modifica riscurile la securitatea fizica a unitatii;
• in cel mult 60 de zile de la producerea unui incident de securitate la unitatea respectiva;
• in cel mult 30 de zile de la modificarea caracteristicilor arhitecturale, functionale sau a obiectului de activitate al unitatii.

Amenintarile la adresa securitatii fizice a unitatilor, care pun in pericol viata, integritatea corporala sau libertatea persoanelor, sunt tratate cu prioritate, indiferent de importanta bunurilor sau a valorilor ce pot fi afectate la producerea unui incident de securitate.

Expertul evaluator de risc Burla Mirel, RNESFR nr. 771, va sta la dispozitie pentru realizarea unei ANALIZE DE RISC, reala si profesionista, inclusiv CONSULTANTA DE SECURITATE, specializata.

INSTALAM SECURITATEA PRIN ELIMINAREA
RISCURILOR !
GARANTAM SERIOZITATE SI PROFESIONALISM !
Din Gura in Gura