Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cafea Gano Cafe (Classic, 3 in 1, mocha)
69 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Savoarea unei cafele naturale de origine braziliană de o calitate superioară combinată cu extract de Ganoderma Lucidum, îmbunătăţită cu diverse ingrediente pentru a răspunde gusturilor diversificate ale consumatorilor.

Gano Caffe Classic este o cafea destinată băutorilor de cafea neagră (tare)

Gano Caffe 3 in 1 reprezintă produsul de top al companiei, conţine suplimentar frişcă vegetală (din lapte de palmier) şi zaharoză (îndulcitor natural).

Gano Caffe Mocha conţine sucroză (din trestie de zahăr), frişcă vegetală şi lapte praf degresat

Bogată din punct de vedere nutritiv, cafeaua produsă şi comercializată exclusiv de Gano Excel are proprietăţi terapeutice, obiceiul zilnic de a bea cafea căpătând proprietăţi terapeutice, fapt care a cucerit băutorii de cafea.

Cafeaua cu ganoderma ajută sistemul imunitar sporind vitalitatea organismului şi îmbunătăţind funcţionarea aparatului cardio-vascular. Facilitează optimizarea nivelului glicemic, confera o energie generala suplimentara reducând vizibil starea de oboseala.

Mod de preparare: Cafeaua se prepară instant

Valoare farmacologică și funcții terapeutice:

Polizaharidele conţinute echilibreaza nivelul glicemic și întărește sistemul imunitar.
Germaniu organic stimulează sistemul imunitar, crește nivelul oxigenului din sânge, sporind vitalitatea corpului.
Vitaminele, necesare în cantități mici pentru sănătatea organismului, joacă un rol esențial în procesele fiziologice și metabolice.

Modul de ambalare şi prezentare

Produsele Gano Excel sunt ambalate şi transportate respectând cele mai înnalte norme de siguranţă în domeniul siguranţei alimentelor, fiind amabalate in pliculeţe de 3 grame (Gano Caffe Classic), 21 grame (Gano Caffe 3 in 1), respectiv 28  grame (Gano Caffe Mocha)

Preţurile diferă în funcţie de ingredientele fiecărui produs, calitatea cafelei fiind întotdeauna de cea mai înnaltă calitate.

Gano Caffe Classic - 69 ron (55 ron preţ membru Gano Excel)
Gano Caffe 3 in 1 - 63 ron  (50 ron preţ membru Gano Excel)
Gano Caffe Mocha - 62 ron (50 ron preţ membru Gano Excel)

Pentru mai multe detalii despre produse, modalitatea de a le comanda şi oportunitatea afacerii Gano Excel in Romania sau simpla obtinere a produselor la pret de distribuitor, accesati site-ul www.muntenia21.ro
Din Gura in Gura