Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Unt larificat Ghee
100 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ghee-ul este unt clarificat din lapte de vaca provenit de la vaci crescute natural pe faneata, la 600 m altitudine, intr-un satuc izolat din Maramures. Chiar acolo, pe deal, untul este obtinut din smantana proaspata si prelucrat apoi pentru a obtine ghee-ul. Prin extragerea grasimii se elimina: apa, zaharul (lactoza) si proteina (caseina si cisteina).

Ghee-ul este un ingredient minune, folosit atat in alimentatie si cosmetica, cat si in medicina naturista ayurveda. „Hrana zeilor” cum il numesc hindusii, este foarte apreciat pentru gustul si aroma unica ce le ofera preparatelor dulci sau sarate. In cosmetica are efect: hrănitor, hidratant, emolient şi calmant. Este antioxidant, ajută la regenerarea tuturor ţesuturilor şi organelor, intinereşte pielea, îmbunătăţeşte memoria şi facultăţile mentale.

Nu prezinta pericol de alergie si nu expira (cu cat este mai vechi cu atat este mai pretios). Se pastreaza la temperatura camerei.

Pretul este 100 ron per kg.

Detalii sunt pe site unde veti mai gasi si PLANTE, SEMINTE ORGANICE, COSMETICE NATURALE, ARTICOLE CROSETATE si BIJUTERII HANDMADE. Puteti primi mesaj cu fiecare nou produs din magazinul online Muna Shop pe mail urmarind blogul www.munashop.wordpress.com sau pe Facebook dand like paginii https://www.facebook.com/pages/MUNA-SHOP pe Twitter http://twitter.com/dealulrozelor
Din Gura in Gura