Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Multi Development Srl - Multitech.ro

0756030121, 0756030121

Sisteme de marcare laser - Fiber 10 W si 20 W

Out of stock
Telefon:
0756030121
 

Detalii produs

Alltec LF100 si LF200 sunt sisteme laser compacte, versatile si de inalta fiabilitate, utilizabile pentru aplicatii industriale de marcare pe o varietate mare de materiale. Sistemele fiber ALLTEC au fost dezvoltate in preponderenta pentru industriile de electronice, auto, scule si metale.

Ambele sisteme aplica date variabile complexe (matrici ID / coduri de bare, logo-uri, caractere, numere de serii, etc) pe componente statice sau aflate in miscare. Indiferent daca este necesar gravura, schimbare de culoare sau indepartare material, sistemele fiber ALLTEC aduc intotdeauna cele mai bune rezultate.

Dimensiuni mici. Integrare usoara: Designul compact cu cel mai mic cap de marcare din industrie si interfata software unica asigura cea mai simpla integrare in fluxuri de productie complexe.

Arie larga de aplicatii: Aproape orice material poate fi marcat cu acuratete si calitate extrema datorita beneficiilor unice oferite de ALLTEC: capete de marcare potrivite pentru diferite aplicatii, optiuni flexibile de directionare a undei laser si o interfata software adaptabila nevoilor clientilor. (Obs. Cele doua capete de marcare disponibile asigura o suprafata de lucru pana la 50cm in lungime).

Intretinere si mentenanta facila: Timpul de instalare redus, sursa laser eficienta, racita cu aer care nu necesita intretinere si posibilitatea operarii sistemului fara un calculator PC dedicat, maximizeaza durata de functionare si reduce costurile de operare.

Ariile de utilizare: Marcare directa pe componente, marcare de informatii (ID Tags) in industriile de electronice, auto, scule & metale.

Materiale marcate: plastice, metale si alte materiale greu de marcat - rasini epoxidice, silicon, cauciuc, ceramice, etc.

Produse marcate: componente motor, placute metal, tubulatura, profile, componente electronice, circuite integrate, carcase, butoane, chei, intrerupatoare, instrumente, dispozitive implantabile, etc.

Exista diverse motive pentru care se alege tehnologie laser pentru marcare pe produse si ambalaj. In functie de aplicatie, marcarea cu laser poate oferi beneficii aditionale fata de alte procese tehnologice (de exemplu marcare inkjet).

Beneficiile marcarii cu laser:
- marcare permanenta
- precizitate, rapiditate
- necontaminare a materialului
- este un proces curat si uscat
- putinele consumabile (in contradictoriu cu tehnologia inkjet)
- mentenanta redusa

Tehnlogia laser nu limiteaza tipul si cantitatea de informatii trecute pe produs: sistemele laser  pot marca permanent date de expirare, informatii de fabricare, matrici ID, date individuale, logo-uri, continut unicat pe fiecare produs in parte, etc. Toate aceste tipuri de marcare sunt aplicate pe produse cu cea mai mare acuratete si calitate.

Mai multe detalii pe www.multitech.ro

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Multi Development Srl - Multitech.ro
Persoana de contact: Torok Melinda
Adresa: Bd. Brasovului, Nr.145
Localitate: Sacele
Judet: Brasov
Telefon: 0756030121
Telefon mobil: 0756030121
Fax: 0268272425

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi