Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Multi Development Srl - Multitech.ro

0756030121, 0756030121

Despre noi

Trimite mesaj
Multi Development Srl - Multitech.ro
Suntem o companie specializată in furnizarea de soluţii marcare, codificare si trasabilitate de produse prin tehnologie laser şi mecanică.

Echipamentele furnizate sunt: echipamente de gravat mecanice, echipamente de marcare prin mircopercuţie şi zgariere, echipamente de marcare cu ink-jet pentru caractere mic, echipamente de inkjet termic - TIJ, echipamente de inkjet pentru caractere mari - LCM, sisteme laser CO2 si Fiber, echipamente de transfer termic - TTO, cat si echipamente profesionale de etichetare de tip print & apply - LPA.

Misiunea noastra este de a furniza noi tehnologii, produse si servicii de interes pentru diferite domenii industriale, contribuind prin acestea la cresterea competitivitatii, productivitatii si reducerea costurilor.

Inca de la inceput ne-am propus sa ne impunem pe piata nu doar prin livrarea de echipamente catre beneficiari ci, mai ales, prin construirea unor relatii si parteneriate de lunga durata cu clientii nostri.

Oferim servicii complete de suport, service in garantie si post-garantie, consumabile, know-how, instruire si transport gratuit.

Va asteptam in magazinul nostru de prezentare din Brasov unde se pot vedea si testa cele mai noi tehnologii.
Produse si servicii:
sisteme laser, marcare prin mircopercutie, codificare ink-jet, marcare cu jet de cerneala, transfer termic, echipamente de inkjet termic
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
ISO 9001:2008
Anul infiintarii:
2002

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Multi Development Srl - Multitech.ro
Persoana de contact: Torok Melinda
Adresa: Bd. Brasovului, Nr.145
Localitate: Sacele
Judet: Brasov
Telefon: 0756030121
Telefon mobil: 0756030121
Fax: 0268272425
Website: http://www.multitech.ro