Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Sc Multisign Srl - Multisign.ro

We show you the way!
0268 274 999, 0748 20 60 10

Cerneluri Roland Eco-Sol Max

Model:
ECO-SOL MAX
Telefon:
0268 274 999
 

Detalii produs

Eco-Sol Max este cerneala inovatoare si premiata pentru imprimante cu jet de cerneala eco-solvent Roland DG. Disponibil in culori CMYK plus Light Cyan, Light Magenta, White si Metallic, ofera o solutie de imprimare superioara pentru profesionistii din domeniul publicitar, care solicita standarde superioare atat in ceea ce priveste culoarea, cat si performanta.

Cea mai recenta generatie de cerneala ECO-SOL MAX
ECO-SOL MAX 3 este noua generatie de cerneala eco-solvent dezvoltata de Roland DG. Cerneala ofera o performanta generala de inalta calitate, cu timpi chiar mai rapizi de uscare, cartuse mai mari si un pret mai mic. Desigur, aceasta ofera si fiabilitatea, calitatea, consistenta si durabilitatea pe care Roland ECO-SOL MAX este renumita.

ECO-SOL MAX este vibrant si clar
ECO-SOL MAX are o gama larga de culori care ofera culori bogate, vibrante si solide, cu nuante de rosu, verde si albastru exceptionale. De asemenea, imprima frumos detaliile cele mai fine, oferind texte si grafice clare, cu muchii bine definite si gradatii usoare. Daca sunteti in cautarea unui impact maxim in bannere, semne si alte materiale de publicitate, ECO-SOL MAX va incanta chiar si cei mai exigenti clienti.

ECO-SOL MAX cerneala metalica
Castigator al premiilor DPI, EDP si Viscom de prestigiu, cerneala ECO-SOL MAX Metal Silver (disponibila in versiunea ECO-SOL MAX 2) este un schimbator absolut de joc pentru afacerea dvs. Acest material puternic de imprimare digitala transforma grafica obisnuita in culori metalice uimitoare si efecte care pot pretinde preturi mai ridicate si atrag privirile admiratorilor. Este posibil sa creati peste 500 de nuante metalice sau cu efect de perle. Adaugati entuziasm la grafica ferestrelor, eleganta ambalajului sau un efect suplimentar pentru imaginile promotionale POP / POS.

Imbunatatiti cu cerneala alba ECO-SOL
Cu cerneala alba ECO-SOL MAX (disponibila in versiunea ECO-SOL MAX 2), puteti explora noi aplicatii profitabile pentru afacerea dvs., tipariti pe suporturi transparente si reflectorizante pentru etichete cu impact ridicat, prototipuri de ambalare, grafica de ferestre si multe altele. De asemenea, poate fi tiparit ca un substrat pentru imaginile CMYK pentru a imbunatati dramatic calitatea imprimarii pe substraturile colorate intunecate.

Caracteristici:
- Calitate excelenta a imprimarii
- Excelenta opacitate si densitate
- Nivel ridicat de stralucire
- Produsul DPI al anului
- Optimizat pentru imprimantele SOLJET PRO 4, VersaSTUDIO si VersaCAMM eco-
solvent
- Disponibil si in culorile Metalic Silver Eco-Sol MAX 2 pentru imprimantele SOLJET Pro 4
XR-640 si VersaCAMM VS-i
- Certificat GREENGUARD Gold

Pentru informatii suplimentare despre acest produs sunati la numarul 0268 274 999, sau info@multisign.ro sau www.multisign.ro

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc Multisign Srl - Multisign.ro
Persoana de contact: Torok Melinda
Adresa: B-dul Brasovului, Nr. 145
Localitate: Sacele
Judet: Brasov
Telefon: 0268 274 999
Telefon mobil: 0748 20 60 10
Fax: 0268 274 990

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi