Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

MTI Romania

Dedicated To Health.
0213301130, 0748888167

Solutie de tratament pentru coloana Triton

DTS
Model:
DTS
Out of stock
Telefon:
0213301130
 

Detalii produs

Triton DTS - Solutia de tratament pentru Coloana

Provocarile Durerilor de Spate

Clinica Mayo Clinic estimeaza ca un procent surprinzator de 80% din americani vor suferi de dureri de spate la un moment dat in viata lor. De fapt, costul tratamentelor disfunctiilor coloanei a crescut pana la $50 miliarde anual.

Ca urmare, pacientii, clinicienii si platitorii de terta parte au ajuns sa solicite solutii mai putin invazive, mai ieftine si ne-farmaceutice pentru durerile de spate.

Terapia Manuala

Tractiunea intractiva este una din cele mai vechi forme de medicina si ramane si astazi o solutie larg raspandita. Totusi, pe masura ce presiunile din domeniul sanatatii cer mai multe tratamente intr-un timp cat mai scurt, devine din ce in ce mai dificil pentru clinician sa realizeze terapii interactive in siguranta. In plus, forta fizica necesara pentru tractiunea manuala creeaza riscul de rani profesionale pentru multi din cei care practica aceasta meserie.

Tractiunea Mecanica:

Nevoia de inovatie
Desi folosita de zeci de ani, tractiunea mecanica ramane o modalitate relativ primitiva realizata cu ajutorul unei unitati motorizate simple de tractiune. Desi eficiente in anumnite zone, aceste unitati inflexibile nu au reusit sa imite manipularile nuantate ale tractiunilor usoare efectuate de clinicieni. Cu toate ca alte echipamente medicale au devenit digitale, computerizate, s-au modernizat si au devenit mai usor de utilizat, sistemul de operare ne-sofisticat al echipamentelor de tractiune mecanica si configuratiile incomode de chingi au
ramas in mare parte neschimbate.

Pana acum...

Sistemul de tractiune Triton DTS al Grupului Chattanooga

Este o modernizare totala a platformei de tractiune mecanica, rezultand un pachet usor de utilizat de catre pacient. Include o Masa de Terapie a Coloanei Triton DTS Spine Therapy nou proiectata, o Unitate de Tractiune Triton DTS de ultima ora cu parametri de tratament care imita terapia interactiva, si un sistem de chingi QuikWrap™ usor de utilizat.

Beneficiile Tractiunii

Beneficii clinice ale Terapiei prin Tractiune

Cercetarile indica faptul ca tractiunea are efecte benefice deoarece poate disloca suprafetele incheieturilor, reduce protruziile materialului nuclear discal, intinde tesutul moale al muschilor si mobilizeaza incheieturile. Aceste efecte ofera multor pacienti o
ameliorare a durerilor cauzate de disfunctii ale coloanei. Stimularea mecanoreceptorilor senzoriali care are loc odata cu aplicarea tractiunii poate de asemenea bloca difuzarea durerii.

Domeniu de Utilizare pentru Sistemul de Tractiune Triton DTS

Sistemul de Tractiune Triton DTS poate fi folosit pentru a ameliora iradierea/sciatica periferala si durerile asociate cu:

• Protruzii discale
• Discuri proeminente
• Hernie de disc
• Discopatie lombara
• Sindromul fatetar posterior
• Probleme fatetare acute
• Dureri radiculare
• Discuri deformate
• Traumatisme medulare
• Mobilitate redusa
• Boli degenerative articulare
• Sindrom fatetar
• Fracturi de compresie
• Dureri articulare
• Dureri discale

Sistemul Triton DTS include platforma inovatoare de tratament TRT 600, o unitate de tractiune de ultima ora Triton DTS si sistemul de chingi exclusiv QuikWrap™.

Sistemul Triton DTS Advanced System, cu accesoriile sale specificcervicale, este perfect potrivit pentru clinicianul care tratateaza un numar semnificativ de pacienti cu probleme atat lombare cat si cervicale, iar flexibilitatea specifica a sistemului Triton DTS Basic permite clinicienilor sa trateze o varietate larga de afectiuni ale spatelui.

Distribuit in Romania exclusiv de catre Medical Technologies International

office@mt-intl.ro  |  +40 21.330.11.30  |  www.mt-intl.ro

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: MTI Romania
Persoana de contact: Vamasescu Vlad
Adresa: Calea 13 Septembrie, Nr. 206D, Sector 5
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0213301130
Telefon mobil: 0748888167
Website: http://www.mt-intl.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi