Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc MTI Retail Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aparat electroterapie si sEMG - VitalStim Plus
Brand
Sistem Biofeedback
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
VitalStim Plus - Electroterapie si sEMG

Sistem Biofeedback

Activeaza Puterea de a Inghiti!

Terapia interactiva permite pacientilor sa primeasca feedback vizual si sonor, care conduce la un angajament sporit din partea acestora in timpul exercitiilor de inghitire. Suplimentand un program standard de terapie cu biofeedback sEMG se faciliteaza recuperarea functionala a deglutitiei.

Procesul de deglutitie, in actiune

Evolutia tratamentului este proiectata in direct pe ecranul unui computer sau al unei tablete. Tehnologia Ecran in oglinda permite clinicianului sa ghideze pacientii prin exercitii de inghitire tintite, personalizate. Programele presetate sau personalizate permit furnizorului sa preseteze cu adevarat tratamentele, in timp ce biofeedback-ul si imaginile vizuale creaza focus pe pacient, ceea ce incurajaza implicarea si atingerea scopurilor.

Gustul independentei

Stimularea electrica neuromusculara VitalStim Plus ajuta la recuperarea si reeducarea musculara in procesul de deglutitie. Sub indrumarea unui clinician, pacientul este partener intr-o terapie interactiva, care ajuta consolidarea musculara, in vederea reabilitarii procesului deglutitiei.

sEMG biofeedback ajuta la cresterea efortului si duratei incercarilor de inghitire si la imbunatatirea coordonarii. Acesta ofera, de asemenea, posibilitatea evaluarii obiective a functiei de deglutitie in functie de anumite modele.

Date Pacient

Datele de tratament privind stimularea si sEMG pot fi stocate, afisate sau exportate pe un PC pentru a urmari progresul pacientului si a genera rapoarte.

VitalStim Tratament

Forma de unda VitalStim este livrata in modul co-contractie. Pana la 4 canale separate, ce ofera stimulare continua si pauze in acelasi timp.

VMS Tratament

Sunteti in control! Personalizati protocolul de tratament prin ajustarea parametrilor alesi, precum durata fazei, frecventa, timpul de functionare si de pauza. Tratamentul VMS ofera mai multa flexibilitate, permitand segmentarea stimularii in canale diferite, ce se potrivesc mai indeaproape secventei natural de inghitire.

sEMG Tratament

Stimulii electrici in muschi sunt masurati si afisati pe un ecran si sunt amplificated sunete pe care pacientul le poate auzi. Acest feedback mareste efortul si participarea pacientului si furnizeaza date si documente necesare pentru a masura rezultatele si a cuantifica progresul.

sEMG + Stimulare Declansata

Pacientul initiaza exercitiul de inghitire cu ajutorul sEMG biofeedback. Atnci cand se atinge pragul stabilit, VitalStim Plus va comuta la modul stimulare pentru a mari efortul si a se incarca exercitiul.

Tehnologia Bluetooth

Tehnologia Ecran in oglinda proiecteaza tratamentul in direct pe ecranul unui computer sau al unei tablete. Acest lucru permite ghidarea activitatilor de tip exercitiu therapeutic si cresterea implicarii pacientului.

Filme Educative

Un instrument complet de educatie in mana terapeutului. VitalStim Plus include inregistrari video ce ajuta la demonstrarea exercitiilor teraputice cheiie: Masako, manevra Mendelsohn, manevra Supraglotica si optiuni de amplasare a electrozilor.

Baza de date anatomice

VitalStim Plus contine o baza de date cu imagini pentru disfagie: anatomice, patologice si optiuni de tratament terapeutic, care contribuie la educarea pacientului.

Distribuit in Romania exclusiv de catre  MTI Retail

Tel: +40 330 11 30

e-mail: office@mt-intl.ro

web: www.mt-intl.ro
Din Gura in Gura