Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MT Infinity Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Lupe chirurgicale Hi-Res - Keeler
Brand
Hi-Res
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Vedeti o lume in plus cu Keeler!

De ce sunt diferite lupele Keeler?

Daca credeti ca toate lupele sunt la fel, ganditi-va din nou, veti vedea diferenta cu Keeler!

Secretul lupelor Keeler este simplu; sticla Schott de calitate superioara si o abordare rigida si consistenta a procesului de  lustruire a lentilelor.

Producem optica in Marea Britanie de peste 90 de ani, iar optica noastra executata cu laser va ofera nu numai campuri vizuale superbe, ci marire remarcabila.

Indiferent daca sunteti un tanar profesionist care inca studiaza, medic dentist sau consultant chirurg, lupele Keeler vor fi o investitie valoroasa si utila in cariera dumneavoastra.

Alegerea balamalelor flexibile

Indiferent de unghiul de care aveti nevoie, designul nostru exclusiv de articulatii ofera cea mai mare gama de declinare pentru a va satisface procedura chirurgicala si postura.

Daca sunteti chirurg dentar, beneficiile suplimentare sunt pentru postura dvs., fie pentru a corecta o postura slaba, fie pentru a utiliza mai bine lupe de marire pentru a preveni probleme pentru viitor.

PD Bar

Mentinerea binocularitatii stabile este simpla, cu conditia ca telescoapele individuale sa fie montate pe o banca optica. Bara noastra de distanta pupilara (PD) este prelucrata dintr-o bucata solida de aluminiu pentru a oferi lupelor dvs. un suport stabil si precis aliniat, fara imagini duble, fara ochi obositi.

Prescriptie RX

Pentru purtatorul de ochelari, aveti de ales sa va purtati ochelarii sub rama Keeler sau sa folositi suportul pentru lentile RX pentru lentilele cu prescriptie - vezi mai jos.

Distante de lucru recomandate:

Inaltimea dv          asezata               in picioare

150cm - 170cm         34cm                      34cm
170cm - 178cm         34cm                      42cm
178cm - 183cm         42cm                      46cm
> 183cm               46cm                      50cm

Lupele Hi-Res

Imagine stralucitoare
Camp vizual mai mare
Claritate excelenta a marginii

Sistemul optic acoperit cu indice ridicat cu patru lentile al Lupelor Hi-Res va ofera o marire de trei ori, o imagine stralucitoare si un camp vizual mai mare decat Lupa Keeler Standard 3.0x. Lupele Hi-Res au, de asemenea, o definitie excelenta, performante uimitoare si un aspect extraordinar.

Potrivite pentru:

- Majoritatea domeniilor chirurgicale
- Oftalmologie
- Asistenti chirurgicali

Distribuit in Romania exclusiv de catre Medical Technologies Infinity

Tel.: +40 330 11 30

web: www.mt-intl.ro
Din Gura in Gura