Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cerneala offset ecogloss Martinez Ayala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Culori vibrante - stralucire deosebita , acestea sunt atributele seriei Ecogloss Series a producatorului Martinez Ayala.

Seria de cerneluri Ecogloss au  fost dezvoltate in colaborare cu Universitatea din Murcia si Institutul Tehnologic de Optica, Culoare si Imagine din Valencia. Indelungata experienta si colaborarea producatorului cu cele doua prestigioase institutii s-au concretizat in cerneluri cu o mare intensitate si tarie a culorilor.

Seria ECOGLOSS are una din cele mai inalte densitati a culori in comparatie cu oricare product similar de pe piata de profil, aceasta permitand reduceri ale consumlui de cerneala de pana la 30%, astel reducandu-se si costurile de productie.

Datorita acestei intensitati deosebite a culorilor seria ECOGLOSS elimina problemele tipice datorate greutatii intriseci a cernelurilor.

Reducerea timpului de uscare!

Seria de cerneluri ECOGLOSS include un nou sistem catalitic care permite suprafetei cernelurilor sa se usuce mai rapid.

Compozitia chimica a serie de cerneluril ECOGLOSS a fost gandita sa elimine utilizarea uleirilor minerale sau a compusilor volatili organici. Utilizarea astfel a unor uleiuri vegetale garanteaza respectul pentru mediul inconjurator fara s-a afecteze in vreun fel calitatea si performanta cernelurilor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura