Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Mozaik Consulting Srl

0264440305, 0729306055

Printer-cutter Roland SG-540

SG-540
Model:
SG-540
Out of stock
Telefon:
0264440305
 

Detalii produs

Culori Adevarate. Calitate advearata. Valoare adevarata

Fie ca sunteti doar la inceput sau doriti sa extindeti productia, noua serie de imprimante cu taiere TrueVIS SG ofera toata calitatea si versatilitatea unui Roland, la un pret imbatabil. TrueVIS deschide o noua era a imprimantelor cu taiere de contur integrat, iar SG furnizeaza valoarea de care aveti nevoie pentru a construi rapid si usor afacerea.

O parte din generatia urmatoare familiei TrueVIS Roland DG, seria SG este disponibila in 54 de inch (SG-540) si 30-inch (SG-300), modele, cu o serie de caracteristici avansate si un pret atractiv. Echuipamentele print&cut TrueVIS SG vin cu doua capete noi de imprimare FlexFire pentru eficienta si calitate inalta, noi tehnologii de taiere pentru cresterea preciziei si fortei, un panou de control mobil activat prin Bluetooth si cerneala stralucitoare, cost-eficienta TrueVIS in 4 culori.

Design nou industrial, rigid reduce vibratiile pentru imprimare si taiere optima
Sistemele imbunatatite cu motor si actionare adauga durabilitate pentru productia continua. Optional unitate take-up si uscare unitati disponibile pentru a stimula performanta. Modul in care imprimantele TrueVIS produc imagini a fost perfectionat. Cu seria SG, doua capete de imprimare complet noi FlexFire depun picaturi de precizie  in 3 dimensiuni, acoperind o arie de imprimare larga. Acest lucru permite ca fiecare picatura de cerneala sa cada exact in locul destinat, oferind imagini frumoase si culori uniforme la viteze mari de productie.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Mozaik Consulting Srl
Persoana de contact: Mozaik Consulting
Adresa: Str. C-tin Brancusi, Nr. 63
Localitate: Cluj Napoca
Judet: Cluj
Telefon: 0264440305
Telefon mobil: 0729306055
Website: http://www.rolanddg.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi