Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Motorbox Srl

0729037610, 0729037610

Despre noi

Trimite mesaj
Firma noastra va ofera piese numai pentru gama de autoutilitare Fiat Ducato, Citroen Jumper si Peugeot Boxer atat prin magazinul propriu de desfacere, cat si prin intermediul comenzilor pe internet, cu livrare prin curierat rapid.

Un punct forte este sistemul nostru logistic, bazat pe solutii software, care permit optimizarea costurilor si reducerea timpilor de livrare a pieselor.

Pentru a satisface cerintele clientilor nostri, importam saptamanal din Italia piese, autoutilitare lovite pentru dezmembrari şi autoutilitare integre folosite de fabrica in vedera testarilor. (masini de teste)

Scopul vizitelor educative la fabrica Fiat din Italia este asimilarea cunostintelor referitoare la funţionarea şi structura producţiei şi acumulare a cat mai multă experienţă profesională pentru a avea informaţii actuale la zi despre cele mai noi schimbări şi tipuri de automobile.

Printre proiectele noastre se numără satisfacerea nevoilor pentru piese noi originale,after market sau provenite din dezmembrari.

Respectam cerintele clientului cu promptitudine si seriozitate maxima.
Produse si servicii:
piese noi sau provenite din dezmembrari, piese de ocazie provenite de la autoutilitarele Fiat Ducato, Peugeot Boxer si Citroen Jumper
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2008

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Motorbox Srl
Persoana de contact: Bus Rudolf
Adresa: Str. Dorobantilor, Nr. 128
Localitate: Cluj-Napoca
Judet: Cluj
Telefon: 0729037610
Telefon mobil: 0729037610
Website: http://www.motorbox.ro