Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Morandi-com Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Oua cu galbenus extragalben Poiata Bunicii
1 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Provin de la găini crescute la sol și hrănite cu porumb.

Se diferențiază printr-un plus de culoare a gălbenușului și gust deosebit, fiind similare ouălor din gospodăriile țărănești.

În mod tradițional, din cele mai vechi timpuri, găinile au fost crescute în gospodăriile țărănești cu hrană bazată pe porumb.
Porumbul conține zeanxantină, un puternic antioxidant cu efecte benefice asupra sănătății vederii umane, dar și un colorant natural care în alimentația găinii determină culoarea galbenușului mai intensă (13 pe scara 1-15).

Porumbul din furajul găinilor aduce următoarele beneficii asupra sănătății consumatorilor, prin consumul de ouă bogate în zeaxantina:
- Dietele bogate în acești antioxidanti protejează împotriva bolilor de ochi ce apar odata cu înaintarea în vârstă.
- În plus, zeaxantina poate suprima reacțiile adverse asupra corpului uman produse de medicamentele împotriva cancerului, stimulează celulele creierului, consolidează creierul uman și memoria.

Ouăle POIATA BUNICII sunt comercializate în caserole de 10 bucăți și 6 bucăți. Caserolele sunt ambalaje 100% reciclabile și biodegradabile; au eticheta de produs colată pe 3 fețe. În premieră pe piața românească, eticheta este colată pe întreg frontonul caserolei, fără a fi întreruptă de găurile de închidere ale ambalajului. Astfel, produsul beneficiază de un spațiu de promovare suplimentar, ceea ce asigură o vizibilitate la raft sporită.
Din Gura in Gura