Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Morandi-com Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Oua de la gaini crescute la sol Zorin 2
1 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ouă de la găini crescute la sol în condiţii de bunăstare şi biosecuritate, hrănite cu cereale.

Culoarea gălbenuşului este similară cu cea a ouălor de ţară, fiind determinată de alimentaţia găinii bazată în principal pe porumb.

De ce sunt speciale ouăle Zorin 2?
- Provin din ferme proprii de găini crescute la sol
Ouăle Zorin 2 provin din fermele proprii de găini crescute la sol, situate în județul Vaslui. Astfel, calitatea produselor noastre este urmărită încă din fermele de găini și până ajung la consumatorul final.
- Hrană perfectă pentru găini
Găinile sunt hrănite cu porumb și alte cereale (min 70%), suplimente vitamino-minerale, uleiuri și grăsimi. Hrana lor nu conține făinuri de origine animală, hormoni sau antibiotice.
- Respect față de animale
Găinile sunt crescute în fermele noastre în condiții optime de bunăstare și biosecuritate. Găinile bine crescute și bine hrănite ne recompensează cu ouă sănătoase.
- Ouă sănătoase de încredere
Atât hrana găinilor, apa pe care o consumă, precum și ouăle pe care ni le oferă, sunt verificate atent prin analize de laborator aprofundate. Ouăle sunt apoi marcate cu cerneală alimentară și transportate cu mijloace auto specializate curate și dezinfectate.
- Produs autentic românesc
Prin creșterea și hrănirea găinilor în ferme proprii românești și prin echipa noastră de lucru din mediul rural, promovăm valorile autentice românești, completate cu exigențele standardelor europene.
- Gust și savoare în zori.

Prin calitățile nutriționale, consistența și culoarea galbenusului, ouăle ZORIN 2 constiuie un mic dejun gustos, sănătos și energizant.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura