Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Mopiel Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Papuci medicinali din piele naturala
89 lei
Brand
Papuci medicinali din piele natural
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Am observat criza Covid si ne-am gandit sa oferim un mic rasfat. Suntem o companie veche romaneasca cu experienta vasta in industria confectiilor din piele la inalta calitate.

Toti clientii nostri se bucura de cele mai bune servicii si adora produsele noastre 100% romanesti.

Papucii nostri medicinali sunt comozi, usori si mai important au o si o buna aerisire a piciorului. In perioade de alergatura prin saloane va puteti bucura de confort si stabilitate.

Da, unul din avantaje este ca nu va dor picioarele. :)

Datorita faptului ca sunt din piele naturala nu se strica usor ca dvs sa scoateti din buzunar alti bani si alt timp pierdut.

Stim ca e practic si igienic sa avem la dispozitie mai multe perechi de incaltari si va propunem ca la un pachet de 3 perechi sa aveti transportul gratuit oriunde in tara.

O pereche o puteti avea la pret redus de 89 RON (pret de lista 120 RON) in decurs de o luna. Noi suntem producatori de incaltaminte, iar oferta este valabila in limita stocului disponibil pentru aceasta oferta si campanie. Speram ca veti fi printre cei care prind aceste produse si nu veti fi nevoiti sa cumparati de la chinezi ceva mai slab calitativ.

Pe langa faptul ca ii puteti purta la serviciu.. avem si culori si design-uri frumoase si pentru ca sa-i purtati acasa sau pe strada.

Va dorim o zi buna si sa ne auzim sanatosi.
Din Gura in Gura