Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Liza cu catarg de 1500 kg, baterie li-ion

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3400 €
Brand
RAX
Cod produs
lcc15j-3Li
Out Of stock
Descriere
Liza cu catarg de 1500 kg, baterie Li-Ion,RAX. Inaltime de ridicare de 3 metri. Baterie, fara mentenanta, Li-Ion de 24v si 60 Ah. Poate fi folosita doar cu operator pietonal. Utilizata pentru etajarea marfurilor in depozite si la incarcarea camioanelor de transport marfa. Liza cu catarg creste eficienta muncii in depozite. Este o solutie ideala pentru o logistica eficienta in hale de productie si centre logistice. Liza transpaleta electrica are catarg triplex si redresor de incarcare la 220V.

RAX este lider mondial in productia transpaletilor electrici cu catarg. Cu un motor de ridicare puternic este ideal pentru preluarea comenzilor si pregatirea marfurilor cu greutatea de pana la 1.500 kg. Este deosebit de potrivit pentru stivuirea si preluarea paletilor pana la o inaltime de 3000 mm. Utilajul are un catarg telescopic in trei trepte. Functiile de deplasare si de ridicare sunt controlate prin manerul mansei. Instrumentele de control importante sunt pozitionate central pe dispozitiv. Indicatorul de descarcare a bateriei, contorul orar si deconectarea de urgenta sunt vizibile intotdeauna. Utilajul are, de asemenea, o serie de caracteristici de siguranta. Panoul din fata catargului impiedica operatorul sa se accidenteze. Utilajul este usor si agil, permitandu-va sa il manevrati cu usurinta si siguranta chiar si in spatii inguste.

Liza cu catarg retractabil este potrivita pentru manevrarea paletilor in depozite, unitati de productie cu rafturi de inaltime mare si culoare inguste. Inlocuieste cu succes un reach truck in fabrici unde exista zona de depozitare, pe rafturi, a materialelor si produselor.

Liza cu catarg si timona ergonomica este foarte sigura la antrenarea hidraulica care asigura o fiabilitate ridicata. Unitate hidraulica este durabila si silentioasa.
Cilindrul de inalta calitate, precum si furtunile au traseie protejate pentru o fiabilitate ridicata. Conectorul AMP si firele electrice durabile reduc foarte mult disfunctionalitatile componentelor. Optiunea de sasiu incadrat ofera stabilitate in functionarea la inaltimea de 3 metri.

Liza cu catarg sigura prin designul sistemului care previne caderea brusca a catargului atunci cand conductele de ulei sunt intrerupte accidental. Prin simpla apasare a deconectatorului de urgenta, alimentarea cu energie va fi imediat intrerupta. Comutatorul limitat de ridicare multipla asigura siguranta ridicarii catargului. Transpaletul electric cu catarg trece automat la viteza mica atunci cand inaltimea de ridicare este mai mare decat inaltimea de siguranta. Dispozitivul de franare asigura ca echipamentul este stabil la manevrarea in rampa. Daca distanta este mare intre pct. de incarcare si descarcare, operatorul opereaza echipamentul de pe platforma. Timpul de parcurs al distantei este mai mic. In cazul in care distanta dintre pct. de incarcare si descarcare este mai mica, atunci operatorul poate opera echipamentul coborand de pe platforma. In acest caz viteza de deplasare scade. In ambele cazuri daca operatorul nu foloseste timona, echipamentul se opreste automat.

Timona ergonomica si confortabila pentru operatiuni fara efort . Designul compact al sasiului ofera cea mai mica raza de viraj si o vizibilitate excelenta.

Liza cu catarg are intretinere ZERO la baterie Li-Ion . Indicator de afisare a bateriei cu contorul de ore. Intretinere usoara cu acces facil la componente.. Sistem de autodiagnosticare . Tensiune joasa Protectie la intrerupere.
Pretul este fara t.v.a.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura