Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Mobirom

0255511376, 0745230594

Despre noi

Trimite mesaj
Mobirom
Mobilierul produs de SC Mobirom SA Romania este reprezentat de scaune, mese si scaune, scaune bar, scaune restaurant, scaune sufragerie, scaune dining, mobilier curbat, scaune lemn curbat Thonet, scaune tamplaresti, scaune balansoar, scaune coloniale , tabureti bar, cuiere pom lemn, mese fixe , mese extensibile, console restaurant, mobila lemn masiv,mic mobiler, mobilier bar din lemn, mobilier restaurant, masute de cafea, comode, noptiere etc.

S.C. Mobirom S.A. Romania, societate privata infiintata prin divizare de SC Mocars SA Caransebes in 1995 dar producator de scaune inca din anii 1950 este specializata in productia de mobilier de calitate executat din lemn de esenta tare, fag, frasin.

S.C. Mobirom SA este fabricant de traditie de mese si scaune - din lemn, avand gama de produse destinata atat pentru HORECA (hoteluri, restaurante, cafenele) baruri, pub-uri, pizzerii, cluburi, cofetarii cat si pietei domestice pentru: sufragerii, dormitoare, bucatarii.

Prin cele 3 sectii de productie pe care le detinem (sectia de scaune, sectia de mese si cea de mic mobilier)se pot asigura capacitati importante de productie.

De asemenea, realizam diferite modele de mese, scaune Bistro si mobilier pentru birou - cuiere pom lemn, pastrand traditia in arta curbarii pentru bar si restaurant.

Toate produsele de mobila sunt realizate din lemn de fag si frasin, intr-o mare varietate coloristica si finisaje diferite.

Scaunele pot fi livrate fie cu sezut din lemn masiv, lemn stratificat, impletitura de papura sau cu tapiterii din materiale de cea mai buna calitate.

Designul modelelor noastre si acuratetea detaliilor de finisare satisfac o gama larga de gusturi si utilitati iar promptitudinea livrarilor precum si preturile competitive fac din societatea noastra partenerul ideal al afacerilor dumneavoastra.
Produse si servicii:
scaune, mese si scaune, scaune bar, scaune bucatarie, scaune lemn curbat, scaune dining, taburete, scaune restaurant, mobilier restaurant, mobilier bar, scaun balansoar, mese bar, seturi de sufrage
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
101-500
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1995

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Mobirom
Persoana de contact: Roman Ovidiu
Adresa: Spitalului, Nr. 6
Localitate: Caransebes
Judet: Caras Severin
Telefon: 0255511376
Telefon mobil: 0745230594
Fax: 0255516436
Website: http://www.mobirom.ro