Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Consola extensibila Genesi
Brand
Genesi
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Consola extensibila Genesi este o consola de noua generatie, recent aparuta. Designul exprima forma sa de sculptura exaltata a structurii portante din metal, care converge liniile sale intr-un nod central. Simetria sa perfecta se extinde ca o imbratisare spre tablia mesei. Impactul scenic exclusiv de putere incide asupra spatiului, creand valoare si ospitalitate. Este fabricata in doua versiuni: poate gazdui pana la 8 sau pana la 12 persoane. Este exact ceea ce va trebuie pentru a decora camera de zi cu ajutorul unei piese de mobilier cu doua functiuni. Pe langa rolul ei functional de masa de pranz, ea poate astepta linistita la perete, gazduind obiecte de decor.
Consola extensibila Genesi are o structura metalica vopsita si un mecanism telescopic din aluminiu. Tablia poate fi din melamina, furniruita si lacuita, din ceramica mata sau lucioasa sau efect mortar. Are 3 sau 5 extensii de 50 cm din acelasi material ca si consola, in functie de versiune. Materialul extensiilor in cazul finisajului din ceramica este din MDF asortat. Genesi, in extensie maxima, se sustine pe un picior central, care asigura o baza solida, fara compromiterea rigorii estetice care caracterizeaza formele si acompaniaza ergonomia.
Designul si productia acestei mese apartine firmei Altacom, firma de top in domeniul meselor transformabile si extensibile. Puteti viziona cateva filmulete despre manevrabilitatea acestor mese aici. Daca doriti sa alegeti si scaune pentru aceasta masa, puteti incerca sa le gasiti aici.
Consola extensibila din imagine are finisajele M19 verniciato bronzo goffrato la baza si W02 furnir rovere grigio.
Aflati mai multe pe www.mobiliani.ro
Din Gura in Gura