Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bodyfit Cu Mirela
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aerobic
129 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Antrenamentul de grup este un schimb de energii. Cand acest schimb se produce in sala se naste o energie speciala. Acea energie a grupului este motivatia mea.

Este aceeasi energie care ma pune si pe mine dar si pe tine in miscare. Ma simt bine printre oameni, ma simt bine sa-i ghidez si am o satisfactie enorma cand reusesc sa creez un antrenament: ”Uau...mai vrem!” :) Stiu ca indiferent de varsta, oricine merita si poate sa-si mentina forma fizica pe care si-o doreste, si m-am facut instructor ca sa vad daca este asa. Deja sunt peste sapte de cand reusesc asta. Vei vedea ca "ceva" te insufleteste pe acel ritm demential care se aude prin boxe. Iar eu voi fi langa tine doar pentru a te sustine in ceea ce doresti sa realizezi, fie ca e vorba de slabit, de patratele sau de tonus.

Tu esti perfect pentru mine indiferent daca ai aptitudini sportive sau nu. Zambind te voi ajuta sa treci prin ceea ce nu credeai vreodata ca esti capabila. Si vei reveni! Pentru ca deja iti place sa faci asta alaturi de mine si echipa mea!
Din Gura in Gura
Alte Produse
Fitness

129 lei