Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

A.b.m. Srl.

0745322694, 0748589048

Despre noi

Trimite mesaj
Sistemul apel chelner este un sistem fara fir de solicitare a serviciilor chelnerilor de catre clienti. Indiferent de configuratia fizica a localului si de gradul de vizibilitate oferit de aceasta (sali multiple, separee), clientii vor beneficia de cea mai prompta servire posibila.

Totul cu doar o simpla apasare de buton, eliminand necesitatea acordarii unei atentii sporite pentru solicitarea verbala sau prin gesturi a chelnerului atunci cand acesta in raza vizuala.

Printr-o simpla apasare de catre client a butonului aflat pe masa, va fi trimis un apel chelnerului responsabil de masa respectiva. Apelul va fi comunicat chelnerului prin intermediul unui semnal sonor sau/si luminos transmis unui receptor de apel sub forma unui ceas special purtat de catre chelner care va afisa numarul mesei de la care s-a initiat apelul.

Sistemul poate de asemenea sa includa o statie la bucatarie sau bar care sa permita personalului de deservire a acestor locatii apelarea chelnerilor atunci cand comenzile sunt pregatite pentru livrare, reducand la minim frecventa meniurilor care ajung reci la masa precum si intervalul dintre finalizarea comenzii de catre bucatarie si servirea acesteia la masa.
Produse si servicii:
sistem wireless de apel chelner
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: A.b.m. Srl.
Persoana de contact: Huszar Zsolt
Adresa: Str. Budai Nagy Antal, Nr. 87
Localitate: Cristuru Secuiesc
Judet: Harghita
Telefon: 0745322694
Telefon mobil: 0748589048
Website: http://www.mmcall.com.ro