Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.50
4 stars: Foarte bun
2 pareri

Cititor coduri de bare Datalogic QuickScan QW2120-BKK1S

0 stars: 0.00 din 0 pareri

115 €
Out Of stock
Descriere
QW2120-BKK1S - Cititor coduri de bare Datalogic QuickScan

1D, liniar
interfata USB,
400 scanari/s,
IP42,
fara cablu sau stand

Imaginatorul liniar QuickScan Lite QW2100 este un produs entry level creat special pentru citirea codurilor de bare lungi si trunchiate, care este comun in unele zone ale lumii.

Este perfect pentru utilizare in comertul cu amanuntul, productia usoara, procesarea documentelor / facturilor si mediile bancare / financiare. QW2100 este mic, usor, iar designul ssu ergonomic este confortabil de utilizat in timpul operatiunilor zilnice.

Ofera performante de citire rapide la majoritatea codurilor de bare 1D si ofera un unghi larg de scanare cu o linie de scanare extinsa, care este perfecta pentru captarea codurilor de bare mai lungi si mai largi care se gasesc de obicei pe facturile de utilitati si utilizate de producatorii de piese electronice.

In plus, linia de scanare este mai subtire si mai stralucitoare, permitind utilizatorilor sa scaneze la unghiuri largi fara a fi nevoie sa mareasca distanta de scanare. QW2100 este disponibil cu doua optiuni de interfata: USB sau tastatura Wedge / RS-232 si include diverse optiuni de ambalare, astfel incit sa poata fi comandat doar ca scaner sau ca set dotat cu un scaner, cablu si suport pentru a facilita miinile libere optiuni de citire.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura