Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Mister Dd Consulting

Siuranta Si Incredere
0242313173, 0723161021

Despre noi

Trimite mesaj
Societatea comerciala MISTER DD CONSULTING SRL a fost înfiinţata in octombrie 2007, cu activitatea principala "Activităţi de consultanta pentru afaceri si management", in dorinţa de a promova pe piaţa servicii in domeniile resurselor umane si de personal, securitate si sănătate in munca si a apărării împotriva incendiilor.

Receptivi la schimb─ârile impuse de noua legisla┼úie in domeniu, odat─â cu aderarea Rom├óniei la Comunitatea Europeana, pentru abilitarea persoanelor fizice si juridice in domeniul securit─â┼úii si s─ân─ât─â┼úii in munca, administratorul societ─â┼úii a urmat cursurile impuse de legisla┼úia in vigoare pentru ob┼úinerea nivelului superior si a mai angajat cu contract individual de munca un inspector de protec┼úia muncii care ├«ndepline┼čte condi┼úiile de preg─âtire in domeniul securit─â┼úii si s─ân─ât─â┼úii in munca de nivel superior.

Av├ónd ├«n vedere constr├óngerile legale dar ┼či tendin┼úa clar─â manifestat─â pe pia┼úa na┼úional─â de solicitare tot mai accentuat─â a serviciilor competente ├«n domeniul securit─â┼úii ┼či s─ân─ât─â┼úii muncii, v─â propunem colaborarea cea mai potrivit─â pentru organiza┼úia dumneavoastr─â.

1. Eliminarea (diminuarea) riscurilor de accidentare ┼či ├«mboln─âvire profesional─â;
2. Conformarea cu cerinţele legale (eliminarea riscurilor de aplicare a sancţiunilor de către organele de control), în special în contextul integrării europene;
3. Crearea capacităţii de răspuns în situaţii de urgenţă (avarii tehnice, accidente de muncă, incendii, etc.);
4. ├Ämbun─ât─â┼úirea condi┼úiilor de munc─â sau realizarea ÔÇ×st─ârii de bineÔÇŁ la locurile de munc─â;
5. ├Ämbun─ât─â┼úirea imaginii firmei ┼či a satisfac┼úiei salaria┼úilor;
6. Implementarea m─âsurilor de securitate ┼či s─ân─âtate ├«n munc─â, ca parte integrant─â a managementului general al organiza┼úiei.

Prezenta oferta conţine toate activităţile de prevenire si protecţie menţionate in Normele metodologice de aplicarea legii securităţii si sănătăţii in munca, aprobate prin HG nr. 1425/ 2006, art.15 si se refera in principal la domeniile menţionate in continuare.
Produse si servicii:
Servicii de consultanta in domeniul sanatatii si securitatii in munca
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2007

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Mister Dd Consulting
Persoana de contact: Dinca Doru
Adresa: Str. Bucuresti
Localitate: Calarasi
Judet: Calarasi
Telefon: 0242313173
Telefon mobil: 0723161021
Fax: 0242313173