Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Hr Analytics
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Curs inspector resurse umane
690 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
HR Analytics vă invită să participaţi la cursul de formare profesională pentru INSPECTOR RESURSE UMANE, curs acreditat de Consiliul Naţional pentru Formarea Profesională a Adulţilor, Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei.

Cursul a fost creat pentru a-i ajuta pe cei interesaţi de dezvoltarea carierei în resurse umane să dobândească sau să-şi perfecţioneze abilităţile necesare în ceea ce priveşte evaluarea, recrutarea, motivarea şi administrarea resurselor umane.

Cursul este structurat pe patru module de bază şi un modul anexă.

MODULUL I: Motivarea personalului şi gestiunea carierelor

Veți identifica formele motivației și veți putea să determinați modalități prin care se pot obține performanțele scontate de la personalul pe care îl veți administra. Veți putea identifica nevoile de instruire ale angajaților, răspunzând astfel nevoilor de dezvoltare profesională.

Toate acestea vor fi realizate cu ajutorul studiilor de caz prezentate și a chestionarelor pe care le utilizăm în cadrul cursului.

MODULUL II: Legislaţia muncii, întocmirea şi gestionarea documentelor de personal

Scopul acestui module este cunoașterea legislației muncii și a procedurilor de administrare a personalului.

Toate acestea vor fi realizate prin aplicații practice în care participanții completează formulare specifice, precum: contracte de muncă, adeverințe, carnete de muncă, fișe de pontaj, acte adiționale etc.

MODULUL III: Recrutarea şi selecţia personalului

Analizează elementele de planificare ale procesului de planificare a resurselor umane, de selecție a personalului și metode de selecție a personalului. Participanții vor învăța cum să realizeze analiza muncii și să structureze fișa postului, cum să creeze un anunț de angajare, cum să structureze un ghid de interviu de recrutare și vor învăța tehnici moderne de realizare a unui intreviu de recrutare și selecție.

MODULUL IV: Evaluarea personalului

Veți înțelege mai bine conceptul de performanță și veți descoperi metode moderne de evaluare a performanțelor și a personalului. Toate acestea vor fi realizate prin studii de caz prividn conducerea unui interviu de evaluare, prin simulări în care se vor completa mai multe tipuri de formulare de evaluare a performanțelor, prin utilizarea unor instrumente moderne, validate științific, de evaluare a personalului. Participanții vor obține un raport de evaluare personalizat pe baza chestionarului de personalitate California Psychological Inventory - CPI260.

MODUL ANEXĂ: Salarizarea, pensiile şi şomajul

Se referă la cunoașterea legislației și a procedurilor specifice. Participanții vor învăța cum să completeze documente și formulare specifice, cum să întocmească un stat de plată, cum să calculeze pontajul, cum să utilizeze un program specializat (soft) de salarizare, cum să calculeze drepturile angajaților privind pensiile sau somajul.

Pachetul de curs conţine suportul teoretic de curs şi un CD-R cu suportul de curs în format electronic.

Perioada stabilită pentru desfăşurarea cursului este de 7 săptămâni.

Cursul se desfăşoară în zilele de luni, miercuri, joi între orele 17,00 şi 20,00 iar sâmbăta între orele 09,00 şi 15,00.

Informaţii suplimentare privind cursul, perioada de înscriere şi data de începere a cursului puteţi primi apelând 0728.92.47.21 sau www.analytics.ro
Din Gura in Gura