Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Mido '94 Comimpex S.r.l.

021 3101603, 0722 345172, 0722 656344

Tigla din beton Verona

Tigla beton Creaton
Model:
Tigla beton Creaton
In Stock
Telefon:
021 3101603
 

Detalii produs

Tiglele din beton sunt fabricate utilizand o tehnologie moderna, avand la baza nisip, ciment Portland, apa si pigmenti de culoare. Aceasta noua gama de produse contine patru modele de tigla din beton: Heilderberg, Goteborg, Verona si Kapstadt.

Tigla din beton Verona defineste creativitatea si aduce aerul mediteranean in randul sistemelor pentru acoperisuri de la CREATON. Formele rotunde impresioneaza prin interdependenta estetica si printr-o geometrie unica in regim de eficienta maxima.

Designul geometric unic descarca de sarcina rostul lateral. Caracteristica unica a acestui produs din beton Creaton o reprezinta nervura dubla orizontala ce asigura protectie suplimentara impotriva patrunderii apei pluviale si a zapezii.

Muchia inferioara rotunjita favorizeaza scurgerea rapida a apei si impiedica murdarirea muchiei. Cumularea umezelii este imposibila datorita nervurilor inferioare stabile ale muchiilor de rezemare.

Nervura dubla a muchiei inferioare impiedica patrunderea precipitatiilor in caz de viscol sau furtuna. Tigla din beton Verona prezinta un canel lateral pozitionat la inaltime cu rost lateral deschis, care favorizeaza scurgerea apei, curatand astfel canelul lateral, fiind imposibila depunerea de muschi.

Tigla din beton Verona are o forma fina, dand astfel un aspect unic acoperisului. Din punct de vedere al tipului de suprafata, tigla din beton Verona se regaseste in doua tipuri, mata sau lucioasa, respectiv Planar si Dura Top Pro.

Tigla din beton cu suprafata Planar are un design fin si neted, care protejeaza timp indelungat acoperisul de aderarea impuritatilor. Paleta de culori include nuante mate si lucioase, de rosu clasic, rosu inchis si negru. Modelul tiglei de beton DuraTop Pro este unul ultrafin, cu suprafata stralucitoare intensa, cu posibilitate de livrare la toate tipurile de produse in culorile de rosu clasic, rosu inchis si negru.

Din punct de vedere tehnic, tiglele din beton Verona, se ridica la standardul producatorului sau german, Creaton. Marginile in general se inchid cu tigle laterale. Fiecare tigla laterala trebuie fixata de sipca cu cel putin un surub de d=4,5 mm, cu adancime de insurubare de min. 24 mm. Fetele laterale ale acestor tigle se vor suprapune 90 mm sau 120 mm. Inaltimea laturii laterale a tiglelor laterale VERONA este de 85 mm.

Gama de accesorii pentru modelul de tigla din beton Verona, contine tigle de coama semirotunde, cu un aspect care se asorteaza perfect cu tiglele de baza. Aceste accesorii se monteaza cu o suprapunere de cca. 50 mm. Toate tiglele de acest gen trebuie fixate de sipca de coama cu clema pentru coama si cu un surub de d=4,5 mm, cu adancime de insurubare de min. 24 mm.

Modelul de tigla din beton Verona a obtinut premiul Red Dot Design Award.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Mido '94 Comimpex S.r.l.
Persoana de contact: Tomescu Mihaela
Adresa: Str. Aleea Teisani, Nr. 13A, Sector 1
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021 3101603
Telefon mobil: 0722 345172, 0722 656344
Fax: 021 3101603

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi