Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
BeConcept
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aparat de slabit Lumicell Wave 6
21000 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Lumicell Wave 6 – este si cel mai performant aparat din lume,  destinat centrelor SPA si modelare corporala - care se prezinta intr-o combinatie a metodelor de lucru unica in lume: masaj endermologic, I.R, Ultrasunete, Radiofrecventa si Mesoterapie nonchirurgicala.

Unicitatea si performantele acestui aparat, in comparatie cu alte aparate, consta in combinarea metodelor mai sus enuntate intr-un tratament cu rezultate de exceptie ceea ce conduce la satisfacere si a celor mai exigenti clienti.
Aparat remarcabil de eficient, folosind sistemul non-invaziv, special conceput pentru tratarea celulitei si conturarea corpului. În timpul acelaşi tratament, se combină:
Infraroşu foto-pneumatic de masaj cu 900 nm
Ultrasunete cu o frecvenţă de 1 MHz
Bi-polar cufrecvenţe radio la 450 KHz
Mesoterapie-optional
    Actiuni:
Elimina celulita fibroasa.
Declanseaza eliberarea de lipide (IR-lipoliza)
Reduce edemul în spaţiul interstitial
Activeaza  circulatia sangelui
              Ultrasunetele inseamna o vibratie mecanica produsa la o frecvenţă mai mare fata de nivelul de auz.De obiceiultrasunete clinice, ofera frecvenţe de 1 sau 3 MHz, cu intensităţi de la 20 la100%.
Distrug celula adipoasa prin fenomenul de cavitatie.
                       RF Bi-Polara este , nouatehnologie non-invaziva, are dublulavantaj de a conferii elasticitate  pielii şi reducerea depozitelor de grasime localizata.
RF este o energie electromagnetică cu o lungime de undă chiar mai mare decâtceaa  microundelor.
Incălzeşte ţesuturile dermei şi ale ţesutului subcutanat intr-un mod controlat, fără a provoca daune pielii. Căldură stimulează producţia de colagen progresiv, oferind un aspect mai fermşi mai fin al pielii.Mai mult, Bi-polar RF creşte fluxulsanguin şi de drenaj limfatic şi are capacitatea de a stimula lipoliza termic,decelule de grăsime atuncicândsuntcombinate cu ultrasune

                      Aparatul  se regaseste in dotarea celor mai importante centre SPA din lume, incepand din America de la Ritz Carlton, la Chanel Paris pana la exclusivistele centre SPA din Dubai.

- Atasam un  link la care puteti sa va formati o privire de ansamblu asupra centrelor Silhouet-Tone din lume (primul link si al doilea catre o prezentare video a tehnicii Lumicell Wava 6:

http://www.silhouettone.com/where-to-find-us/list-of-prestigious-salons/en/

Link-ul de mai jos aveti o trimitere  catre o prezentare video a tehnicii Lumicell Wave 6

http://www.silhouettone.com/specialized-equipment-body/lumicell-wave-6/informative-video/en/

In decursul timpului Silhouet-Tone  a reusit sa castige cele mai importante premii intr-o piata extrem de exigenta cum este cea din America.

Mai jos aveti un link care face trimitere catre distinctiile    obtinute de Lumicell Wave 6, fiind desemnat anual, cel mai performant aparat din domeniu ceea ce ne permite sa afirmam ca este    cea mai buna alegere a momentului.

http://www.silhouettone.com/communications/en/



www.bkoncept.ro
www.rbacademy.ro
Bucuresti, Washington 48A
Mobile: 0040 0727 888 100

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura