Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Microfin Intec Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Ceas programator digital multifunctional
230 lei
Brand
AHC - 811
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ceasul programator digital multifunctional tip AHC - 811 este un produs inteligent din ultima generatie cu ajutorul caruia se pot realiza mai multe functii de programare si anume:

a. Programare de tipul pornit-oprit ( ON – OFF ) .
La orele stabilite de utilizator un contact / releu se inchide si deschide alternativ cu posibilítatea de a realiza un program de comutare cu ciclu de repetare zilnic sau saptamanal Aceaste functie este destinata pentru programarea functionarii automate a unor aparate sau echipamente electrice ( pompe , instalatii de iluminat , aparate si instalatii de incalzire, sisteme de climatizare, etc )

b. Programare de tipul IMPULS.
La orele stabilite de utilizator un contact / releu se inchide pentru un interval de timp scurt ( 1….59 sec ) cu posibiliatea de a realiza un program de comanda cu ciclu de repetare zilnic sau saptamanal.

Aceasta functie este destinata pentru programarea functionarii automate a soneriei la scoli sau in ateliere de productie pentru avertizarea momentelor de inceput si sfarsit a pauzelor. O alta aplicatie poate fi pentru comanda unor sisteme de sonorizare care marcheaza anumite momente ale zilei.

c. Programare de tipul CICLU
Pe durata unui interval de timp stabilit de utilizator un contact / releu se inchide si deschide ciclic, durata de inchidere – ON ( 1sec …..99 min59sec) si deschidere –
OFF (1sec …..99min59sec ) fiind setata de operator.
Aceasta functie este destinata pentru comanda unor procese ciclice sau pentru realizarea unor efecte sonore / luminoase la evenimente speciale / sarbatori.

Ceasul programator este realizat cu microprocesor si o memorie adecvata care permite introducerea si memorarea programului dorit de utilizator.

Programul de comanda stabilit de operator nu este afectat de eventuale intreruperi de tensiune, ceasul mentinand in memorie programul de functionare stabilit de operator, fara tensiune de alimentare, pe o durata de timp de peste 4 ani.

Ceasul programator digital multifunctional AHC – 811 este prevazut cu optiunea de corectie automata a orei la schimbarea orarului iarna vara si invers.

Caracteristici tehnice:

- Tensiune de alimentare: 220V – 50 Hz
- Precizia de mers : ≤ 1s / zi la 20 grd C
- Programare multifunctionala ( ON-OFF, impuls sau ciclu )
- Memorarea programului de comutare la intreruperea tensiunii in retea: peste 4 ani
- Corectarea autómata orei la schimbarea orarului iarna –vara
- Sarcina de comutare: 16 A / 250V cos φ=1; 10 A / 250V cos φ=0,6
- Temperatura de functionare: - 10 grd C ..... + 50 grd C
- Montare pe sina DIN 35 mm
- Dimensiuni: 92 x 36 x 66 mm
- Greutate: 140 g

NOTA : Produsul este realizat in conformitate cu nórmele europene ( CE )

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura