Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Aparat profesional inox alimentar kurtos kalacs nou 3 forme
599 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aparatul kurtos kalacs (inox alimentar) este o noutate pe piata romaneasca si reprezinta o afacere de succes pentru toate timpurile. Este cel mai bun din gama sa, fiind un produs professional produs in Germania functioneaza electric si pe gaz (butelie) cu un arzatoar infrarosu, produce 3 bucati in aproximativ 5 minute si se instaleaza cu usurinta (targuri, festivaluri, zilele oraselor sau locatie fixa).

Oferim suport video cu procesul de fabricatie si reteta originala (ungara). Pretul este redus de la 700 euro la 599 euro si cuprinde aparatul de kurtos kalacs inox, 3 forme si aprinzator piezzo.

La cerere oferim si invertor 12V pentru a se folosi in festivaluri unde nu este sursa de curent electric, alimentarea facandu-se de la bricheta auto sau bateria de masina.

Pretul inverorului este de 30 euro.
0749410188

De ce acest aparat ?
Cu ajutorul acestui aparat poti porni usor o afacere cu costuri mici de investitie, dar cu profit mare. Pretul unui kurtos kalacs este de 7-10 ron,iar materia prima pentru producerea unui kurtos este sub 1 ron. Este un produs cu cerere mare si producatori putini si amplasat intr-o zona cu trecatori este imposibil sa nu fie atrasi de mirosul vanilat emanat la coacere. Acest aparat este cel mai bun de pe piata recunoscut pentru cea mai buna coacere si gustul asemanator/identic cu a celor copti pe jar. Dimensiunile aparatului kurtos sunt de 45 x 45 x 35 cm si cantareste aprox. 12kg.
Atentie !!! Pot oferi pe baza de comanda orice model va intereseaza in max 2-3 saptamani si nu ezitati sa ma contactati doar pentru a va informa, raspund cu sinceritate la orice intrebare, dar recomandarea noastra calitate-pret cat si usurinta in exploatare este pentru acest model. Aparatul kurtos kalacs este nou si detine certificat de conformitate conform CE.
Pentru mai multe informatii sunati la: 0749410188
Din Gura in Gura