Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Usa oscilo-culisanta Roto

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Denumire Produs: Sistem Ușă Oscilo-culisantă Roto Patio Alversa
Producător: ROTO
Tip produs: Uși > Uși Culisante

Minimalist. Universal.

Feroneria universala pentru minimum de efort la sistemele culisante in plan paralel si batant-culisante.
Ferestrele şi uşile culisante permit pătrunderea luminii în interiorul încăperilor şi sunt un mod ideal de a conecta spațiile interioare și exterioare. În comparație cu cercevelele oscilante, care se deschid în interiorul încăperii, uşile culisante economisesc spaţiu şi pot fi deschise mai uşor.

Sistemul culisant în plan paralel şi batant-culisant este disponibil pentru profile din lemn, PVC şi aluminiu.

AVANTAJE
✓ Grad inalt de confort la utilizare
Mecanismul inovator de deschidere si inchidere asigura o functionare usoara si silentioasa pentru variantele sistemului culisant in plan paralel. Elementele speciale de amortizare asigura un comportament optim de functionare si oprire a cercevelei. Toate variantele sistemului culisant in plan paralel pot fi actionate intuitiv, la fel ca ferestrele oscilo-batante conventionale.Sistemul culisant in plan paralel Roto Patio Alversa | PS Air Com asigura un confort deosebit la utilizare:
Prin rotirea manerului, cerceveaua este batata automat – nu este necesara impingerea manuala a cercevelei. Astfel, chiar si usile culisante mari si grele de pana la 200 kg pot fi manevrate fara efort.
✓ Aspect uniform
Utilizarea manerelor standard de fereastra, precum Roto Line si Roto Swing, confera un aspect uniform atat sistemelor culisante cat si ferestrelor oscilo-batante din locuinta.
✓  Un camin sigur
Usile de la balcon si terasa sunt printre punctele slabe cel mai frecvent exploatate de spargatorii de locuinte. Datorita componentelor de siguranta Roto, precum sistemele de inchidere tip ciuperca, blocatorii de siguranta si manerele cu cheie, protectia antiefractie poate fi adaptata cerintelor de siguranta individuale.Sistemul culisant in plan paralel Roto Patio Alversa | PS poate fi prevazut optional cu o ventilatie de noapte care nu este vizibila din exterior. Astfel, privit din exterior, sistemul culisant pare a fi inchis. Prin utilizarea suplimentara a blocatorilor de siguranta, ferestrele care sunt deschise pentru ventilatie de noapte, sunt, de asemenea, asigurate impotriva patrunderii prin efractie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura