Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Feronerie Ferestre Roto NX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Feronerie Roto NX

Denumire Produs: Feronerie Roto NX
Producător: ROTO
Tip produs: Feronerie > Feronerie Ferestre

Roto NX – Noul sistem de feronerie
Roto a îmbunătățit cel mai vândut sistem oscilo-batant din lume cunoscut sub numele de RotoNT.
Smart Home, protecția antiefracție, cerințele de confort, protecția fonică și eficiența energetică, sunt subiectele importante din branșă.

Datorită dezvoltărilor continue aduse componentelor individuale și ale ansamblurilor, am îmbunătățit decisiv sistemul nostru de feronerie oscilo-batantă, pregatindu-l pentru noi provocări. Prin urmare, vă oferim noul sistem de feronerie oscilo-batantă Roto NX, bazat pe sistemul Roto NT consacrat, cu diferite caracteristici și funcții.

Roto NX ofera avantaje reale: costuri minime de productie si efort minim la montaj, costuri minime si economie de timp in depozitare si logistica, o siguranta sporita a functionarii si in special, mai putine interventii de service.In plus, datorita functionalitatii imbunatatite si a inovatiilor, sistemul Roto NX este avantajos din punct de vedere economic nu numai pentru producatorii de ferestre, ci si pentru utilizatorii finali. De exemplu, cu o protectie antiefractie sporita, un design imbunatatit si un nivel mai ridicat de confort la utilizare.

AVANTAJE
✓ Eficienta
Sistemul garanteaza un montaj facil si rapid, cu costuri minime de depozitare si logistica. Astfel, se economisesc timp si bani.In plus, Roto NX asigura componente de inalta calitate si o functionalitate de lunga durata. De aceea, Roto este un partener puternic – acum si in viitor.
✓ Siguranta
Noile componente TiltSafe ofera o protectie antiefractie ridicata – acum, chiar si in pozitia batata (protectie antiefractie conform RC 2). Instalarea feroneriei devine de asemenea, mai sigura si permite, de exemplu, greutati mai mari in varianta standard.Calitatea si varietatea gamei de produse garanteaza in plus fiabilitate si siguranta in luarea deciziilor.
✓ Confort
Sistemul se evidentiaza prin gradul inalt de confort la utilizare, manevrarea usoara si functionarea optima.Roto NX imbunatateste de asemenea, confortul in locuinta, de exemplu, prin proprietati de aerisire optimizate pentru asigurarea unui climat echilibrat in incapere sau prin integrarea in cadrul sistemelor de control pentru locuinta.
✓ Design
Roto NX asigura un aspect atragator, din toate punctele de vedere. De exemplu, datorita aspectului placut al capacelor de mascare si vopsirii in camp electrostatic, precum si suruburilor ascunse.In plus, datorita greutatilor mari admise, sistemul permite o configurare moderna a incaperilor cu suprafete vitrate mari.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura