Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ferestre termopan Salamander 6 camere bluEvolution 92

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Ferestre termopan Salamander 6 camere bluEvolution 92

Ultima inovatie in sistemele de ferestre, bluEvolution 92 combina perfect tehnologia de varf cu tehnica conventionala. Adâncimea exclusivistă de 92 mm aduce o protecţie termică imbatabilă şi cea mai bună eficienţă energetică.

Lăţimea vizibilă a profilelor aduce ferestrelor bluEVOLUTION câştiguri semnificative de luminozitate. Fereastra bluEvolution 92 se înscrie in tendinţa modernă a design-ului îngust şi clar.

Material de înaltă calitate, datorită tehnologiilor utilizate, acest material se poate recicla de până la 7 ori.

Transfer sigur a sarcinii chiar şi la greutăţi mari ale sticlei printr-o proiectare specială a camerelor de armare.

Protecţie împotriva intemperiilor şi întreţinere foarte uşoară datorită materialelor de renume cu o structură a suprafeţei foarte densă.

Folii de înaltă calitate oferite într-o gamă variată de culori. Disponibile în diverse culori şi decoruri standard şi în alte culori RAL la comandă.

Fereastra bluEVOLUTION 92 este prevăzută cu un sistem de etanşeizare cu două garnituri de bătaie şi o garnitură mediană.

Adâncime constructivă de 92 mm
Ferestrele bluEVOLUTION 92 beneficiază de linii elegante cu lăţimi înguste de numai 118 mm.

Sistemul EVOLUTION este in acelaşi timp un sistem convenţional bazat pe profile din PVC armate cu oţel pentru ferestre albe și colorate, fără limitări de forme sau funcţionale.

Ferestrele bluEVOLUTION 92 sunt echipate cu feroneriile cele mai avansate tehnologic disponibile pe piaţă: WINKHAUS activPilot si ROTO NT. Din standard, ferestrele bluEVOLUTION sunt prevăzute cu cea mai bogată echipare.

Fereastra bluEVOLUTION 92 este prevazută cu garnituri de etanşare de înaltă calitate din TPE de culoare gri deschis sau negru pentru un aspect estetic modern.

Baghetele de vitrare rotunjite contribuie la un aspect modern şi plăcut al ferestrei.

Fereastra bluEVOLUTION 92 permite vitraje diverse între 26 mm și 60 mm.

Coeficient de transfer termic Uf de până la 1.0 w/mpk sau 0.94 w/mpk folosind armătura Thermtec
Siguranţă antiefracţie până la standardele RC2
În cadrul sistemului pot fi realizate deschideri simple, batante, oscilobatante sau osciloculisante şi deschideri la distanţă
Trimite mesaj
Din Gura in Gura