Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Seriozitate si corectitudine

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sisteme metalice de copertine pentru parcari

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Metex Imp ofera celor interesati, sisteme metalice de copertine destinate parcarilor, spatiilor intra si extravilane de stationare, tribune spectatori, spatii parcare hoteliere, statii carburant, spalatorii auto, spatii pastrare ambarcatiuni de agrement. se pot utiliza optional 2 sisteme de acoperire: de adumbrire si etans. Toate componentele au fost certificate ISO 9001. Se ofera 5 ani garantie pentru toate componentele constructiei. Constructia a promovat toate testele de anduranta, realizate prin utilizarea programului Prokon Software Consultans (UK).

Avantaje:
- protectia corecta si functionala a spatiilor intra si extravilane (absorbtia razelor solare 90% si UV 95%) precum si protectia totala fata de fenomenele meteorologice extreme: grindina, ninsoare puternica;
- montare automata, fara piloni intermediari;
- ideala pentru parcari si spatii deschise;
- montare adaptabila in totalitate in lungime si latime;
- respectarea normelor urbanistice si compatibilitatea cu mediul inconjurator;
- o gama larga de culori ale copertinelor.

Caracteristici:
Constructia este alcatuita din piloni tubulari convecsi care se subtiaza treptat catre varfuri, construiti din aliaje de otel galvanizat de inalta calitate si acoperis din poliester acoperit cu PVC deosebit de rezistent in fata tuturor conditiilor meteorologice.

Partile metalice sunt galvanizate la cald cu un strat protector de 2 mm.

La comanda exclusiva a Metex Imp exista posibilitatea de instalare a iluminarii electrice mascate si a vopsirii componentelor metalice.

Subliniem faptul ca pentru buna infruntare a ninsorilor abundente, in toate grinzile exista incorporati piloni speciali.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura