Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Metex Imp Srl.

Seriozitate si corectitudine
0762/43.25.13, 0767/16.33.54

Despre noi

Trimite mesaj
Metex Imp Srl.
Sc Metex Imp Srl ofera spre comercializare siteme de irigatii formate din: tambur, aspersor, aripi de udare si motopompe (la solicitare).

Comercializam utilaje de legumicultura (prelucrarea terenului, plantare, recoltare si protectia plantelor), utilaje pentru recoltata ceapa verde sau uscata, cartofi, rosii si sfecla rosie diverse tipuri de semanatori.

Oferim solutii complete de protectie antigrindina pentru vita-de-vie si pentru livezi, utilaje pentru recoltarea fructelor si intretinerea livezilor.

De asemenea va putem oferi diverse solutii pentru depozitarea cerealelor: silozuri verticale sau orizontale, dar si saci speciali de insilozare.

Comercializam o gama variata de plase pentru agricultura (antigrindina, impotriva pasarilor, a vantului, a soarelui, insecte zburatoare, buruieni), pentru constructii (anticadere, protectie cladiri, membrana geotextil, etc.), pentru pescuit si vanatoare dar si pentru diverse sporturi (fotbal, tenis, volei, golf, handbal, etc.).

Comercializam lazi izoterme cu volume cuprinse intre 50l si 1000l pentru pastrarea continutului la o temperatura scazuta, pe o perioada de pana la 10 zile.
Produse si servicii:
sisteme de irigatii cu aspersor si aripa de udare, utilaje pentru legumicultura, silozuri, sisteme de protectie antigrindina, semanatori, plase pentru agricultura si constructii
Tipul companiei:
Import - Export
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2008

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Metex Imp Srl.
Persoana de contact: Bejan Corneliu
Adresa: Str. Moldovei, Nr. 10
Localitate: Pascani
Judet: Iasi
Telefon: 0762/43.25.13
Telefon mobil: 0767/16.33.54