Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Meteor Serv

0721956433, 0721956433

Curatare tobe catalitice DPF camion, autocar, truck

Out of stock
Telefon:
0721956433
Pret:
850 lei
 

Detalii produs

Firma specializata in curatari/regenerari filtre de particule si catalizatoare

Prin metoda noastra de curatare chimica profesionala folosim echipamente si solutii chimice nanomoleculare si ultrasunete care sunt de cele mai avansate tehnologii in acast domeniu.

Solutiile nanomoleculare sunt solutii care curata filtrele de particule, prin degajare de atomi de hidrogen care au efect prelungit, curatand filtrul si in timpul procesului de regenerare.

Metoda aceasta nu afecteaza materialul filtrant.

Ultrasunetele au menirea de a lovi calamina formata si de a o dezlipi de elementul filrtant, o faramiteaza, astfel curatarea este in profunzime.

Nu supraincalzim filtrele de particule in cuptoare la temperaturi mari, fapt care poate duce la deteriorarea metalului pretios din elementul filtrant, astfel conducand la necesitatea schimbarii filtrului de particule la costuri foarte mari.

SUNTEM SINGURA FIRMA DIN TARA CARE DESFACE TOBELE DE CAMION - DEMONTEAZA ELEMENTELE FILTRANTE - ASIGURA CURATAREA PROFESIONALA A ACESTORA - REMONTEAZA SI  INCHIDE TOBA DE ESAPAMENT ASTFEL ESAPAMENTUL D-VSTRA ESTE CA NOU!!!

METEORSERV ESTE REPREZENTANT AUTORIZAT - UNIC IN  ROMANIA A TORALIN GROUP OLANDA - LIDER MONDIAL IN CURATARI/REGENERARI FILTRE DE PARTICULE SI   CATALIZATORI.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Meteor Serv
Persoana de contact: Bertea Adrian
Adresa: Str. Heliade intre Vii, Nr. 46, Sector 2
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0721956433
Telefon mobil: 0721956433
Website: http://www.filtredeparticule.ro, http://www.tobeauto.aaz.ro, http://www.meteorserv.ro, http://www.fitruparticuleamion.aaz.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi